23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Hydroscand Ulsteinvik har flyttet

Da er tiden kommet for å feire at Hydroscand Ulsteinvik har flyttet butikk og slangeverksted til nye lokaler.

Med formidabel vekst i 2021, hindret lokalene videre vekst. Skulle veksten vedvare, var det naturlig for avdelingen å se seg rundt etter nye lokaliteter.  De måtte ikke se langt,  i nabobygget fant de plassen som kreves for større slangeproduksjoner, mer lagerplass og en stor, proff butikk. Regionssjef midt/nord, Hasse Haram, og avdelingsleder Ulsteinvik, John Birger Våge, trengte ikke lange stunden på å bestemme seg. Nærhet til Servi Ulsteinvik, som en var samlokalisert med tidligere, var viktig i beslutningen. 

"Nå er vi rigget for vekst og kan ta unna de ekstra store prosjektene, i tillegg til mer plass i butikk for økt satsing innen vaskeutstyr, løft og last", sier John Birger Våge i en kommentar. Han er svært takknemlig for mye produksjonsstøtte fra gode kollegaer hos Hydroscand Ålesund, de fem årene på forrige lokalitet. Han retter også en takk til lokalt Røde Kors for bistand i flytteprosessen. 

Avdelingen i Ulsteinvik har fire ansatte i dag, der tre er fast ansatte samt en lærling i salgsfaget. Sistnevnte, Hans-Petter Soløy Kaldhol, bidrar i alle deler av virksomheten, og får en god base videre i arbeidslivet med teoretisk og praktisk kunnskap. 

Har du tid og anledning, er du hjertelig velkommen til Brendehaugen 22 i Ulsteinvik for en markering med noe å bite i, tirsdag 11. oktober fra 12-14.

Hydroscand AS
Jeksleveien 100
2016 Frogner
Sørum
Norge
Org. nr.: NO915322506

Send til en kollega

0.047