23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Nye priser på videokommunikasjonssentraler fra Siedle

Lavere priser i sikte. Siedle Nordic har gjort endringer i sin portefølje av videosvartelefoner og satt ned prisene. Toppmodellen Siedle Axiom er nå 50 prosent billigere. Allrounderen Siedle Basic Video er også billigere enn noensinne.

Toppmodell med app
Siedle Nordic posisjonerer sin toppmodell i markedet: Axiom fås nå til nøyaktig samme pris som bus-videopanelet, som for tiden dessverre ikke kan leveres.

Med 7 tommer berøringsskjerm, fremragende videobilde og prisbelønnet design oppfyller Siedle Axiom ekstra høye krav. Axiom installeres med Smart Gateway som integrerer dørkommunikasjon med IP. Fem brukerlisenser til Siedles app er inkludert, slik at oppkall fra døren også vises som live-video på smarttelefon eller nettbrett.

Siedle Axiom fås i signalhvitt, perlerubinrød og svartgrå og er ideell for både nybygg og renoveringsprosjekter.

Allrounderen for store byggeprosjekter
Siedle Nordic har senket prisen på Siedle Basic Video, allrounderen for alle typer prosjekter, slik at den nå er billigere enn noensinne.

Videosvarapparatet Basic med 3,5 tommers display byr på mange fordeler, spesielt når man tar prisen med i betraktningen. Siedle Basic programmeres og installeres raskt og enkelt – også på eksisterende installasjoner. På den måten egner Basic Video seg til både store nybygg og omfattende renoveringsprosjekter.

Tilpasset portefølje
Med den nevnte tilpasningen av videoporteføljen, kompenserer Siedle Nordic mangelen på komponenter til bus-videopanelene. Mangelen lar seg ikke løse på kort sikt, og derfor kan Siedle dessverre ikke produsere bus-videopanelet BVPC 850 på nåværende tidspunkt. Men Siedle kan levere alle sine andre produkter og komponenter til videodørkommunikasjon som vanlig.

– Det er fantastisk at Siedle kan redusere prisen på videosvarapparater i en tid hvor alle andre priser stiger. Årsaken er hovedsakelig at det kostnadsdrivende Dect-håndsettet er fjernet fra Axiom. Når etterspørselen i markedet allerede domineres av høyttalende svarapparater, er det ekstra bra at vi kan tilby lekkert design med Axiom til en konkurransedyktig pris samt den prosjektorienterte Basic i Siedle-kvalitet til prosjektmarkedet, sier adm. direktør for Siedle Nordic, Per Thomsen.  

Siedle har inntil nå vært forskånet for de globale problemene med leveranser av komponenter. Det skyldes først og fremst at Siedle bygger de fleste av komponentene og produktene sine selv. Siedle produserer 80 prosent av sortimentet ved egne fabrikker i Tyskland, med hovedkontoret i Furtwangen i Schwarzwald som den største enheten.

Siedle Nordic A/S ble etablert i 2008 og har hovedkontor i Danmark som dekker Danmark, Sverige og Norge. Siedle Nordic eies av Siedle-familien, som også eier det tyske morselskapet S. Siedle & Söhne OHG. Siedle tilbyr kommunikasjonssystemer til porter og adgangsveier, bl.a. porttelefoner, video, adgangskontroll, informasjonsskilt og postkasser i tidløst design og høy kvalitet. Alt produseres i Europa, fortrinnsvis Tyskland, og stort sett ved egne fabrikker.

Se mer på www.siedle.dk 

Siedle Nordic Avdeling Norge
Lysaker Brygge 35
1366 Lysaker
Bærum
Norge
Org. nr.: NO993604003

Kontaktperson

NJN
Nicolaus Jermiin Nissen
njn@promarko.dk

Send til en kollega

0.047