23948sdkhjf

Siedle Classic i kobber står flott til teglsteinene

| Medlemsnyhet | Bedrift Siedle Nordic Avdeling Norge

En bygård i Oslo, Niels Juels Gate 20-22, har i forbindelse med renovering fått installert Siedle Classic dørstasjon i kobber, med 48 belyste ringeknapper og video ved hovedinngangen.

Design og materiale avgjørende for valget

Siedle Classic i kobber ble, i tillegg til funksjonaliteten, valgt på grunn av det klassiske designet og det vakre kobbermaterialet med fine detaljer som passer godt inn med det rødbrune murverket. Det er naturligvis også et attraktivt pluss at produktets holdbarhet er 20-30 år. Siedle Classic har generelt et enkelt og estetisk formspråk, og er utført i robust materiale med høy estetisk verdi.

Designmessig kan Siedle Classic beskrives som en moderne fortolkning av den klassiske og velkjente dørtelefonen. Frontplaten i edelstål er med høyttaler, ringeknapper, og er gravert med husnummer og/eller -bokstav. Ved hoveddøren er dørstasjonen utstyrt med videokamera. Siedle Classic er fremstillet i 2 millimeter tykt, massivt edelstål som til dette prosjektet er overflatebehandlet med PVD-kobber. Siedle Classic fås også i børstet edelstål, PVD-messing, PVD-høyglansmessing, brunert messing i eloksert aluminium, eller i valgfri RAL-farge.

I tillegg er det installert 3 dørstasjoner med 8-12 ringeknapper innvendig. Beboerne fikk velge mellom forskjellige svartelefoner med monitor i egen bolig – en modell med rør, eller 2 forskjellige høyttalende modeller, alt etter smak og behag.

Funksjonalitet

Det leverte dørtelefonsystemet er enkelt og brukervennlig, og det er en meget stabil og funksjonell løsning, velegnet til en boliggård som denne. Det er mulighet for å utvide systemet ved å tilby styring via en app.

Under den elegant designede overflaten styres det hele av avansert kommunikasjonsteknikk fra Siedle.

Ringeknappene med beboernes navn er bakbelyste med energibesparende LED-belysning med lang levetid.

Navneskiltene kan skiftes ut forfra, helt uten å måtte demontere ringeknappene.

Løsningen i Oslo er installert av ’Porttelefon Service’ som er Siedle Partner, og arbeidet er utført av montørene Glenn Rånes og Roar Zetterstrøm. Systemet stod klart til bruk i november 2022.

 

Medlemsnyhet

Bedrift
Siedle Nordic Avdeling Norge

Lysaker Brygge 35
1366 Lysaker
Norge
Siedle Nordic Avdeling Norge

Bilder & videoer

Siedle Classic

Send til en kollega

0.079