23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Slik innreder du et møterom som gjør det lett å være kreativ

Få mer ut av møtene på jobben ved å innrede et møterom som inviterer til idémyldring og kreativt samarbeid. Vi viser deg hvordan!

Det trauste møterommet med hvite vegger gjør ingen en tjeneste når det gjelder å få fart på de små grå. Faktisk har hvite og sterile omgivelser en negativ effekt på effektiviteten vår, og man gjør til og med flere feil (!).  

Det uformelle møterommet
Et møterom behøver ikke å se ut som et møterom i det hele tatt. Går du inn for å skape mer uformelle omgivelser er det enklere å slappe av, og idéene flyter lettere mellom deltakerne. Bruk for eksempel lounge-møbler som sofaer og lenestoler eller plasser puffer i ulike farger rundt et lavt bord.

Du kan lage enda mer utradisjonelle møteområder også, for eksempel er det enkelte firmaer som henger husker i taket, setter opp mini-campingvogner innendørs, en båt eller noe annet uventet for å skape morsomme og inspirerende omgivelser. 

Disse “møterommene” fremmer kreativiteten, og på grunn av sin uformelle natur gjør de det enklere for møtedeltakerne å slenge ut ideer og å bygge videre på andres.

Det tradisjonelle møterommet - med en kreativ oppgradering
Du har kanskje ikke lyst eller mulighet til å ta den helt ut, men ønsker heller et mer tradisjonelt møterom med konferansebord med konferansestoler rundt. 

Også for disse rommene er det definitivt mulig å gjøre det enklere å samarbeide og å komme med ideer. Beregn uansett ca 60 cm med bordplass per person rundt bordet, og varierer eventuelt med ulike stoler som standard konfereansestoler med eller uten hjul, sadelstoler eller andre aktive stoler. 

Et annet tips er å vurdere et elektrisk hev- og senkbart konferansebord - da har dere mulighet til å ha både stående og sittende møter i samme rom.

Et trillebord er også et populært valg til møterommet, det kan både benyttes til drikke og noe å bite i, som ekstra arbeidsflate ved gruppearbeid, ved produkt-demonstasjoner eller som ekstra-bord for kursholdere og liknende.

Les videre her.

Cowab AS
Myrvangvegen 14
2041 KLØFTA
Ullensaker
Norge
Org. nr.: NO993380407

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047