23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Alumeco investerer i nytt Coil Senter - målet er større kapasitet og fleksibilitet

Alumeco har instalert et nytt Coil Senter i Coswig, Tyskland. Med anlegget, som er blant Virksomhetens største investeringer på mange år, kan Alumeco tilby kundene å klippe plater fra coils – i fixe lengder.

- Vi har testet anlegget i løpet av sommeren og har nå satt det i full drift, slik at både vi og våre kunder kan få fordel av de nye mulighetene. Alumeco Coil Senter skal servisere hele Alumeco-konsernet, dermed øker vi både kapasiteten og fleksibiliteten, forteller Sven Hoel, Salgssjef i Alumeco Norge AS.

Det er snakk om en investering i et anlegg som gir oss mulighet til å håndtere store mengder og samtidig servisere kundene med plater som er klippet i fixe lengder.For kundene betyr det at de kan optimere bruken av materialet, og dermed minske mengden av skrot, fordi platene tilpasses kundens produksjon. De kan gå direkte inn i produksjonen uten å klippes til på forhånd, sier Sven Hoel. Fra det nye Coil Senteret kan Alumeco samtidig levere platene uten papirmellomlegg, samt foliere på både en- og to-sidig hvis kunden ønsker dette.

Sentral geografisk plassering
Med etalberingen av Alumeco Coil Senter i Coswig, i den tyske delstaten Sachsen, har Alumeco valgt en sentral geografisk plassering.

- Alumeco konsernet har etter hvert aktiviteter i mange europeiske markeder. Derfor er Coswig en opplagt plassering, hvorfra vi kan servisere både Skandinavia, Sentraleuropa, Sydeuropa osv. Det gir en god logistikk, forteller Sven Hoel.

- Med anlegget i Coswig blir det i enda større grad kundenes behov vi tilfredsstiller: Hurtig levering, fleksibilitet, lav kapitalbinding og en mulighet for å optimere
Produksjonen. Dette er det som spesiellt interesserer våre kunder.

Alumeco Norge AS
Industriveien 1
2020 Skedsmokorset
Skedsmo
Norge

Kontaktperson

HN
Henrik Naas
hna@alumeco.dk

Send til en kollega

0.032