23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Busch er en av de beste arbeidsgiverne

Busch Vacuum Solutions er en av de beste arbeidsgiverne i Tyskland. Dette er resultatet av en ny studie publisert av den anerkjente tyske avisen "DIE WELT" og markedsforskningsinstituttet "ServiceValue".

Ifølge den tyske avisen Die Welt regnes Busch som en av de beste arbeidsgiverne i Tyskland.

"Det jeg spesielt liker med Busch er de flate hierarkiene i vårt familieeide selskap. De gir alle ansatte stor kreativ frihet til å realisere sine visjoner – selv våre trainees. Kontakt med kolleger fra hele verden er en del av den daglige driften og veldig berikende», sier Milena Hesse, Head of Human Resources hos Busch Vacuum Solutions i Tyskland.

Den landsdekkende studien er basert på ca. 729 000 evalueringer av 3906 bedrifter innen handel, industri og service. Respondentene rangerte "hvilke selskaper er merkbart autentiske som arbeidsgivere og har et høyt nivå av troverdighet blant befolkningen."

Meningene til de spurte ble brukt til å beregne en gjennomsnittlig poengsum for hvert selskap. Busch fikk den høyest mulige utmerkelsen "svært høy attraktivitet for arbeidsgiverne". Mindre enn en femtedel av de 1768 industribedriftene som ble vurdert til å ha oppnådd denne rangeringen.

Busch Vacuum Solutions er en av verdens største produsenter av vakuumpumper, blåsere, kompressorer og systemer. Familiebedriften fra Schwarzwald sysselsetter over 3800 personer. I 45 land tilbyr Busch spennende og varierte jobbmuligheter i et innovativt miljø.

Busch Vacuum Solutions Norway AS
Holterkollveien 3
1448 Drøbak
Frogn
Norge
Org. nr.: NO958931344

Kontaktperson

AL

Send til en kollega

0.031