23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Spennende ny funksjon i Siedle-appen

Ny funksjon gjør det mulig å styre dørtelefoner på flere forskjellige steder i én og samme app

Med den nyeste, smarte funksjonsutvidelsen kan du nå bruke Siedle-appen på flere steder samtidig. Det betyr at du med én og samme app kan styre dørtelefonsystemet både på jobben, hjemme og på hytta eller andre steder, og det skjer på tvers av alle Siedles installasjonssystemer. 

Én app til flere steder

Adm. Direktør Per Henrik Ingemann Thomsen hos Siedle Nordic i Hvidovre forteller:

– Dette er en veldig god nyhet for alle som bruker et dørtelefonanlegg fra Siedle. Tidligere kunne man bare ha ett sted i appen vår av gangen. Men med den nye funksjonen kan du nå styre flere steder med samme app, og selv bestemme når hvert av stedene skal være aktivt. Du kan f.eks. velge å slå av lyden på firmaets dørtelefon i appen når du har fri. Men du kan også velge å ha dørtelefonene på fire ulike steder aktive samtidig, uansett hvor du befinner deg, selv når du er i utlandet.

– Det vil si at når noen ringer på på hytta på fjellet eller ved sjøen, på jobben eller hjemme privat, så kommer det inn i appen, og du kan besvare døroppkallene, se hvem som står utenfor døren, og velge om du vil åpne døren, forklarer Per Thomsen, og fortsetter:

– Hos mange virksomheter og institusjoner benytter medarbeiderne appen vår til å styre dørtelefoner både på jobb og hjemme fra samme telefon. Med den nye funksjon blir det mulig å håndtere disse dørtelefonene på disse stedene i samme app, og man kan slå av lyden på de stedene man ønsker.

Bakover-kompatibel løsning

Siedle Nordic kan raskt og enkelt oppgradere et eldre, eksisterende anlegg. Derfor er det en bærekraftig og økonomisk fornuftig løsning. Per Thomsen utdyper:

– Denne appen er også interessant fordi det dørtelefonsystemet som kalles Siedle-IQ, også komplementerer de gamle analoge systemene. Hvis man skifter ut en av disse svartelefonene med en moderne Siedle-IQ-telefon, får man et oppgradert, nettverksbasert anlegg som kan styres med Siedle-appen.

– Hos Siedle Nordic er vi innovative, men har samtidig omtanke for kundenes eksisterende anlegg. Vi lar ikke våre eksisterende kunder i stikken. Vi har en bærekraftig tankegang hos Siedle, som går ut på at våre produkter skal ha lang holdbarhet og være bakover-kompatible. Så man trenger ikke nødvendigvis skifte ut dørtelefonanlegget bare fordi det kommer en ny funksjon. Det er bare å ettermontere en moderne komponent, så har man en oppgradert mobil dørkommunikasjon. Dette er veldig enkelt med Siedle-IQ-svartelefonene, fastslår Per Thomsen.

Funksjonell og brukervennlig

Siedle-appens høye funksjonalitet gjelder uansett hvilket system man knyttet appen til først, og både installasjon og håndtering utføres veldig brukervennlig gjennom en trinnvis og intuitiv veileder. Du kan gi hvert sted et unikt ikon og navn,

– Hvis du allerede har installert Siedle-appen fra før, trenger du bare å oppdatere den på din mobile enhet, så vil den nye og fleksible funksjonen være klar til bruk, sier Per Thomsen fra Siedle Nordic.

Høy datasikkerhet

Etter den aktuelle oppdateringen er dessuten datasikkerheten i høysetet i Siedle-appen. Sensitive data krypteres, og overføringen styres i samsvar med internasjonal standard for informasjons- og IT-sikkerhet, ISO 27001. Dette forhindrer at uautoriserte personer får tilgang til dataene som hostes på Siedle-serveren etter europeiske standarder for beskyttelse av data.

Din Siedle-app vil få regelmessige gratis oppdateringer, slik at du er garantert permanent datasikkerhet.

Samtaleanlegg kan kombineres i In-Home-bussen via Smart Gateway, med Siedle Access Professional eller med Siedle IQ (kun lyd) etter behov.

Siedle-appen sender pålitelige døroppkall fra de integrerte systemene til smarttelefoner og nettbrett, overfører live-videobilder, etablerer taleforbindelser og åpner dører.
Døroppkall fra de forskjellige stedene du har aktivert i appen kan slås av individuelt ved hjelp av funksjonen "ikke forstyrr".

 Du får mer informasjon om virksomheten og produktene fra Siedle på: www.siedle.de

 

 

 

 

Siedle Nordic Avdeling Norge
Lysaker Brygge 35
1366 Lysaker
Bærum
Norge
Org. nr.: NO993604003

Kontaktperson

NJN
Nicolaus Jermiin Nissen
njn@promarko.dk

Send til en kollega

0.031