23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Ny produktsjef for installasjonsprodukter

Emma Bekkevold, 27 år, fra Oslo, har siden 2. januar vært ansatt som Offer Manager for installasjonsmateriell og veggbokser i Schneider Electric Norge.

Emma er utdannet markedsfører med bachelorgrad innen PR og Markedskommunikasjon og har tidligere jobbet som Channel Marketing Specialist i en konkurrerende bedrift med fokus på fornying og eksponering av hele produktspekteret rettet mot «Residential»-segmentet.

Tverrfaglig kompetansedeling er en av mulighetene Emma Bekkevold setter pris på ved å jobbe i Schneider Electric:

- Schneider Electric er en stor leverandør med mange spennende muligheter for utvikling. Jeg setter pris på at de står for kunnskapsdeling og kvalitet. Kompetanse deles både blant kolleger og med kunder. Arbeidsmiljøet gjør det til en glede å komme på jobb hver dag. Det er masse å lære av mange kompetente kollegaer og ting skjer fort. Selskapet er en spennende, seriøs arbeidsplass, men er samtidig fylt med mye latter og moro, sier Emma Bekkevold.

Hun finner det inspirerende å se hvordan selskapet fokuserer på bærekraft:
- Bærekraftfokus gjennomsyrer alt fra styring av forretningen til produktmaterialer, emballasje og logistikk. Det motiverer meg til å vokse og gjøre en forskjell, tilføyer hun.

- Vi lever i en tid hvor bolig- og byggebransjen er i rask utvikling. Det er essensielt med strategiske tiltak for å takle et marked i endring. Dette vil by på spennende utfordringer også for meg som Offer Manager, avslutter Emma Bekkevold.

Schneider Electric Norge AS
Sandstuveien 68
0607 Oslo
Oslo
Norge

Kontaktperson

Stefania Nilsen
Channel & Segment Marketing Leader
+47 98207384 stefania.nilsen@se.com

Send til en kollega

0.032