23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Servi Group bygger ny produksjonshall i Rissa – økt etterspørsel fra energisektoren

Industrikonsernet Servi Group opplever voksende ordreinngang og har besluttet å utvide produksjonskapasiteten på fabrikken i Rissa, i Trøndelag. Arbeidet med den nye hallen, som er på 1350 m2, igangsettes umiddelbart og forventes å stå ferdig tidlig neste år. Utvidelsen vil gi selskapet plass til å håndtere stadig større leveranser innen energisektoren.

- Spesielt de siste par årene har vi opplevd en økt etterspørsel etter vår kompetanse og produkter til stadig større energiprosjekter, forteller Tom-Arne Solhaug, CEO i Servi Group.  

Høy aktivitet og økt ordremengde, spesielt knyttet til energisektoren, gjør at selskapet må øke kapasiteten, i tillegg til at enhetene som blir produsert i Rissa har blitt større og mer plasskrevende. 

- Produksjonskapasiteten i Rissa har over lengre tid vært bortimot sprengt. Nå ser vi frem til at vi kan få til en mer effektiv produksjonsflyt med større plass, sier Hans Jørgen Helmersen, leder for produksjonen i Rissa 

Den nye hallen vil gi plass til å håndtere større leveranser innen hydrauliske sylindere og hydraulikkaggregater, samtidig som den vil frigjøre kapasitet i de resterende hallene og øke kapasiteten til sylinderproduksjonen i Rissa. Samlet areal etter utvidelsen blir på ca. 9 500 m2. 

- Dette er positivt for oss som selskap, men ikke minst viktig for lokalmiljøet i Rissa, der vi kan være med å skape trygge arbeidsplasser innenfor energi- og fornybarsektoren, sier CEO, Tom-Arne Solhaug. 

Vil ha norskprodusert 

Helt siden 1956 har Servi produsert hydrauliske sylindre og akkumulatorer på fabrikken i Rissa. Servi Group opplever at kundene, i større grad enn før, verdsetter at produktene lages i Norge.  

- Globale logistikkutfordringer og innføring av Åpenhetsloven i fjor (1. juli 2022) har resultert i en økt bevissthet rundt dette, sier Solhaug og fortsetter, 

- Det er lettere for kundene å få innsikt i leverandørkjeden og sikre at menneske- og arbeidsrettigheter blir ivaretatt når de bruker norske leverandører, i tillegg til at det nok er økt bevissthet rundt å støtte lokalt næringsliv, avslutter Solhaug. 

 

I 2002 ble Cylinderservice, “sylinderfabrikken” på Rissa, en del av Servi Group.  

Servi AS
Rasmus Solbergs vei 1
1423 SKI
Ski
Norge
Org. nr.: NO936370446

Kontaktperson

TM
Troels Mathisen
tsm@servi.no

Send til en kollega

0.034