23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Service og re-sertifisering av akkumulatorer

Har du husket service og re-sertifisertifisering av blære- og stempelakkumulatorene?

Er du eier/bruker av akkumulatorer/trykkbeholdere, vil vi minne om at du også er ansvarlig for at dette utstyret er i god teknisk stand og fungerer som det skal. Dette er underlagt internkontroll for trykksatt utsyr jfr. DSBs retningslinjer.

De fleste produsenter av slikt utstyr anbefaler i sine retningslinjer, re-klassifisering og testing av akkumulatorer hvert 10 år.

De seneste årene har det vært flere ulykker på slikt utstyr både grunnet teknisk mangel på produktet, og at service er utført av personell uten tilstrekkelig kompetanse.

Servi har, som produsent av akkumulatorer og leverandør av servicetjenester, lang erfaring og mye kompetanse på området.

La oss bistå deg, og overlat ansvaret til oss!   Bestill service på akkumulator


Servi tilbyr både service og resertifisering av blære- og stempelakkumulatorer - på alle typer og alle fabrikat. Vi har 7 serviceverksteder i Norge - ta kontakt med din nærmeste lokasjon. Det kreves kun at du har underlagsdokumentasjon på utstyret.

Servi har et større lager av bl.a. løse blærer og tetninger til disse produktene, og vi kan utføre service både ute i felt og på våre hydraulikkverksteder.

Ved behov foretar vi sandblåsing og maling etter de fleste spesifikasjoner, deriblant NORSOK.

Servi Group har stort fokus på bærekraft og livsløpsforlengelse på eksisterende hydraulikkomponenter gjennom vår avdeling Servi Lifecycle Services (SLS).  Vi har oversikt over ulike modeller levert av kjente leverandører de seneste tiår.


For en uforpliktende befaring, ta kontakt med et av våre lokale verksteder.

Servi AS
Rasmus Solbergs vei 1
1423 SKI
Ski
Norge
Org. nr.: NO936370446

Kontaktperson

SGA
Servi Group AS
post@servi.no

Send til en kollega

0.032