23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Påbygger-komponenter for å øke produktiviteten

Produser ditt lastbilpåbygg eller henger med produkter fra BEVOLA

BEVOLA har et stort utvalg av produkter innen påbygger-komponenter som for eksempel containerutstyr, Kinnegrip-stolper, chassiskonsoller, skjermer, lyktebjelker, finér etc. Vi både produserer mange av produktene våre selv lokalt i Ringsted Danmark, og selger produkter fra kjente merkevarer, som Jonesco, Parker, VBG, Jost og Kinnegrip.

SKJERMER
BEVOLA har et bredt utvalg av skjermer i ulike størrelser og materialer. Vi produserer skjermer i både aluminium og rustfritt materiale. Vi forhandler også plastskjermer fra Jonesco. I vårt sortiment av skjermer har vi forskjellige utførelser i forhold til produksjonsteknikken som brukes. Vårt nyeste produkt i denne serien er skjermer i five-bar aluminium som er valset. Denne produksjonsmetoden tillater å skape en skjerm med stor radius og er tilgjengelige som Singel, Boogie, samt Trippel.

SIDEHINDERDEKSEL
Vårt deksel for sidehinder kommer i polert rustfritt stål, som er av samme kvalitet som våre velkjente BevoBox™ verktøykasser. Vi har to typer deksler, en profilert og en med samme utførelse som fronten på våre BevoBox™ verktøykasser. Sammen gir dette et helhetlig og pent utseende på din lastebil/henger.

Dekslene monteres direkte på eksisterende sidehinder med 30 mm tykkelse og kommer i tre forskjellige lengder; 500, 1000 og 2500 mm, samt i to forskjellige høyder; 500, 600 og 700 mm avhengig av type.

Påbygger-komponenter til lastebiler er avgjørende for å sikre effektiv og sikker transport av gods. Uansett om det gjelder kraner, tippbiler, tømmerpåbygg eller andre spesialløsninger, er det viktig å velge riktige komponenter for konstruksjonen av påbygget.

BEVOLA har alt for å bygge lastebiler og hengere!

Klikk her for å lese mer på BEVOLAs hjemmeside>>

Bevola Norge AS
Øya 49
3262 Larvik
Larvik
Norge
Org. nr.: NO979319711

Send til en kollega

0.094