23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Busch for første gang på "The Battery Show Europe" messen

Busch presenterte seg for første gang på "The Battery Show Europe" messen i Stuttgart som en pålitelig partner for produksjon av batterier. Busch Vacuum Solutions, en ledende produsent av vakuumpumper, blåsere og kompressorer, presenterte sin energieffektive og bærekraftige vakuumløsning på "The Battery Show" messen, som er kjent for de nyeste innovasjonene innen batteri- og bilteknologi.

Produsenter av litium-ion-batterier er ofte avhengige av ulike samarbeidspartnere i sin produksjonsprosess. Busch er en one-stop vakuumpartner og tilbyr i tillegg til innovative individuelle vakuumpumper, skreddersydde løsninger for alle trinn i produksjonen, som blanding, tørking, elektrolyttfylling, impregnering og avgassing. 

Busch fokuserer på energieffektivitet, brukervennlighet og kostnadsbevissthet

Den høytytende COBRA DX 0950 A, presentert av Busch på batterimessen, er ideelt egnet for krevende bruksområder med vakuum i produksjon av litiumbatterier, både som én enkelt vakuumløsning eller som kjernen i et sentralt vakuumsystem. Den nye COBRA DX 0950 A med frekvensomformer dekker et ytelsesområde på opptil 950 m³/t pumpekapasitet og oppnår et sluttrykk på opptil 0,01 hPa (mbar). Alle driftsdata registreres og lagres kontinuerlig.

Takket være sitt Plug&Pump-konsept er COBRA DX 0950 A lett å håndtere og svært brukervennlig. Intelligent driv med variabel hastighetsstyring og ulike driftsmoduser betyr at ideelt vakuum alltid kan oppnås. Dette gir redusert energiforbruk, og sikrer at vakuumpumpen alltid kjører i optimal tilstand, slik at også driftskostnader holdes på et minimum.

Busch Vacuum Solutions Norway AS
Holterkollveien 3
1448 Drøbak
Frogn
Norge
Org. nr.: NO958931344

Send til en kollega

0.031