23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Busch arrangerte familiefestival ved hovedkvarteret i Tyskland for å feire at selskapet er 60 år

25. september feiret rundt 2000 gjester 60-årsjubileet til Busch Vacuum Solutions ved hovedkvarteret i Maulburg, Tyskland i et fantastisk vær. Mange av Busch-ansatte tok med familiene sine til det spektakulære arrangementet. Seks foodtrucks med deilig gatemat var på plass og serverte grillmat, crêpes og kakebuffé, dette gjorde arrangementet til en kulinarisk opplevelse.

I sin velkomsttale ga dr. Busch en kort historie om selskapet og understreket hvor viktig det alltid har vært for ham og hans kone å lytte til sine ansatte.: "Vi kunne ikke ha oppnådd vår forretningssuksess uten deg. Takk for at du kom, og takk for at du bygger opp Busch sammen med oss," sa han, og Ayhan Busch la til: "Takk for at du er her. Uten deg hadde vi ikke kunnet gjøre dette."

Kaya Busch takket alle som hjalp til med å organisere arrangementet og understreket: "Vi ønsker å takke alle våre ansatte for bidraget de har gjort i løpet av de siste 60 årene for å bygge dette selskapet". Den Freiburg-baserte slagverksgruppen "Brasilikum" imponerte gjestene med røffe og funky trommeslag fra verdens største karneval i Salvador da Bahia. Et spesielt høydepunkt var det 40 meter høye pariserhjulet, og med 30 gondoler kunne opptil 180 besøkende om gangen beundre den fantastiske utsikten over Wiesental og Schwarzwald. Barna koste seg med karusell, hoppeslott og en popkornmaskin.

I festteltet var det lysbildefremvisning av selskapets historie gjennom de 60 årene selskapet har eksistert. Mercedesen som dr. Karl Busch og sønnene Sami og Kaya Busch kjørte i 2000 under veteranbilrallyet "Around the World in 80 Days", ble også utstilt på festivalområdet. Totalt samlet de inn 818 000 kr til Leger Uten Grenser.

Mange besøkende benyttet anledningen til å bli kjent med produksjonsstedet i Maulburg gjennom bedriftsturer. De deltok i livlige diskusjoner og stilte interessante spørsmål. Fra norge deltok daglig leder, Øyvind Hansen Billing og salgssjef Marianne Torbjørnsen på feiringen. 

Busch Vacuum Solutions Norway AS
Holterkollveien 3
1448 Drøbak
Frogn
Norge
Org. nr.: NO958931344

Kontaktperson

Marianne Torbjørnsen
Salgssjef innesalg
+47 418 67 306 marianne.torbjornsen@busch.no

Send til en kollega

0.047