23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Panasonics projektorer gir liv til Game of Thrones på verdens eneste offisielle studiotur

Panasonic 1-Chip 4K DLP-projektorer™ og skjermer gir en oppslukende opplevelse av det globale fenomenet hos Linen Mill Studios i Nord-Irland.

Game of Thrones-fans over hele verden kan nå gjenoppleve favorittscenene sine fra den prisbelønte HBO-serien på den offisielle Game of Thrones Studio Tour, med Panasonic 1-Chip DLP™ 4K laserprojektorer og 4K-skjermer som gir en svært oppslukende opplevelse av The Seven Kingdoms og universet rundt.

Game of Thrones Studio Tour ligger i Banbridge i Nord-Irland, i hjertet av seriens åndelige hjem og i de viktigste filmstudioene.  Der gjenskapes settene fra serien, og besøkende inviteres til å fordype seg i en omfattende samling av kostymer, rekvisitter og våpen fra den populære HBO-serien.  

Fanger et kulturelt fenomen 
I løpet av åtte sesonger med 73 episoder vant Game of Thrones ikke mindre enn 272 verdensomspennende priser, og serien ble et kulturelt fenomen og en blåkopi for fremtidige episke gjenskapninger av fantasy-sjangeren på skjermen. For å bevare opplevelsen av en slik anerkjent produksjon, installerte Panasonic 15 Panasonic 1-Chip DLP™ 4K-projektorer gjennom hele rundturen. Nesten 50 profesjonelle og interaktive 4K Panasonic-skjermer er også installert, og en rekke 55–98-tommer store skjermer er brukt.  

Klasseledende projeksjon er avgjørende for oppslukende opplevelser
Panasonics førsteklasses fargegjengivelse gjør det mulig for besøkende på Game of Thrones Studio Tour å føle seg som om de er på settet, med 4K-projektorer som viser høyest mulig detaljnivå, realisme og farger uansett projiseringsoverflate – selv de typiske grove og forrevne miljøene som har blitt synonymt med serien. 

Projektorene og skjermene er nøye plassert gjennom hele rundturen, slik at settene og miljøene forblir så realistiske som mulig, og ikke forringer totalopplevelsen for de besøkende. Dette er muliggjort av utvalget av fleksible installasjonsløsninger som Panasonic tilbyr, som for eksempel Ultra Short Throw-objektiver som gjør at besøkende kan komme nær innholdet uten å kaste skygge. 

Som alltid er muligheten for besøkende til å ta bilder av den oppslukende projeksjonen til bruk på sosiale medier, en viktig faktor for å maksimere populariteten til Game of Thrones Studio Tour, og kvaliteten Panasonics projektorer tilbyr er demonstrert i eksisterende installasjoner over hele verden.

Overlegen pålitelighet med vedlikeholdsfri drift
Panasonics 1-Chip DLP™ 4K-projektorer ble også valgt på grunn av sitt rykte og sin pålitelighet, med en vedlikeholdsfri levetid på 20 000 timer eller mer i faste installasjoner. Dette gjør det mulig for museer og attraksjoner som The Game of Thrones Studio Tour, å maksimere besøkstiden.

Bærekraftsaspektet ved Panasonic-projektorer har vært avgjørende for den totale installasjonen. Deres standby-driftsmodus og muligheter for å bli presist styrt og overvåket, gjør at de bare er aktive når det er nødvendig, noe som sparer verdifull energi. I tillegg krever ikke Panasonics 1-Chip DLP™ 4K laserprojektorer regelmessig utskifting av glødepærer.

David Browne, administrerende direktør i Linen Mill Studio, sier: "Dette er den eneste Game of Thrones Studio Tour i verden. Etter åpningen har vi hatt flere fra Warner-familien og lederteamet på besøk, og de har vært utrolig imponert over det de har sett med tanke på merkevarens betydning. Vi er svært glade for at alt blir riktig representert, og at opplevelsene vi tilbyr de besøkende virkelig holder verdensklasse. Takket være Panasonic er det nå mulig å se det beste Game of Thrones har å by på i Nord-Irland.

Mer informasjon om Game of Thrones Studio Tour er tilgjengelig på https://eu.connect.panasonic.com/gb/en/case-studies/game-thrones-studio-tour-case-study

digitalPR
Vejlsøvej 51
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark

Send til en kollega

0.047