23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Et spørgsmål om sikkerhet

Effektiv beskyttese mot kortslutning

Økt elektrifisering fører til flere installasjoner, og derfor er det enda viktigere å prioritere sikkerhet. Kortslutninger i kabelinstallasjoner, spesielt høy spenning, er assosiert med store krefter. Ved bruk av riktige klemmer for å feste kablene, reduseres risikoen for person- og materiellskade betydelig.

Før beskyttelsesutstyr rekker å reagere, kan en industriell kortslutning utløse en kraftig strømbølge. Skaden skjer på et brøkdels sekund, og med store elektromagnetiske krefter kan den være betydelig.

In-Design

Økende kompleksitet i industrielle byggeprosjekter krever at ingeniører og entreprenører vet hvordan man designer elektriske systemer som oppfyller prosjektspesifikasjoner og budsjettkrav, samtidig som de ivaretar de ansattes og utstyrets nødvendige sikkerhet og beskyttelse.

For selskaper som ønsker å tilby kundene sine en komplett løsning, er kabelklemmer en viktig del av designet av elektriske systemer. Kortslutninger kan inntreffe når som helst i et prosjekt og forårsake bortkastet arbeidstid, omarbeid og potensielt alvorlige eller dødelige skader. Ingeniørene må derfor ha 100 % tillit til at de valgte kabelklemmene kan tåle belastningene som oppstår med maksimale feilstrømmer.

Panduit kabelklemmeløsninger sikrer at kablene forblir innkapslet i tilfelle en kortslutningsfeil for å minimere forstyrrelser og skader på personell og eiendom. Unikt designet for enkel installasjon og tilgjengelige for en rekke bruksområder og krevende miljøer, oppfyller kabelklemmene behovene i ethvert prosjekt samtidig som de gir produktivitet, pålitelighet og sikkerhet på arbeidsplassen.

Intuitivt og kostnadseffektivt

Panduit kabelklemmer kombinerer intuitivt design med overholdelse av de høyeste standardene. Dette gir kortere installasjonstid og trygghet for at kablene er sikret på best mulig måte.

Hans Følsgaards avdeling for kabelhåndtering søker alltid den nyeste kunnskapen om alt som angår og forbedrer ytelsen til kablene dine og måten du monterer og merker dem på

Hans Følsgaard AS
Bark Silas Vei 8
4876 Grimstad
Grimstad
Norge

Send til en kollega

0.031