23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Panasonic lanserer ny serie 1-chip DLP-projektorer for det store lerretet

Panasonic har lansert sine første 1-Chip DLP-laserprojektorer med lysstyrke på 15 000 lumen. Det kompakte designet minsker kostbart konstruksjonsarbeid, og gjør at projektorene passer på steder med begrenset installasjonsplass.

Panasonic Connect Europe kunngjorde i dag to nye 1-Chip DLP-laserprojektorer™ designet for å utvide mulighetene til å bringe nye oppslukende bruksområder til den stedsbaserte underholdningsindustrien. PT-REQ15-projektoren er den første 1-Chip DLP 4K-projektoren fra Panasonic som tilbyr 15 000 lm lysstyrke, mens PT-REZ15 leverer 15000 lm med WUXGA-oppløsning (1920 x 1200). Projektorenes kompakte design og høy visuelle kvalitet gjør at installatører kan unngå kostbart elektrisk byggearbeid og bringe oppslukende opplevelser til nye steder der installasjonsplassen er begrenset. REQ15 og REZ15 vil være tilgjengelige fra andre kvartal 2024.

Spektakulært bilde i stor skala
REQ15 bruker Quad Pixel Drive, Panasonics banebrytende 2-aksede pikselforskyvningsteknologi, for å reprodusere autentiske 4K-bilder som er dype, jevne og detaljerte. Det muliggjør skarp projeksjon av 2K/240Hz-innhold over flere videomappede bilder med en forsinkelse på 6 ms eller mindre.

Teknologien kan også synkroniseres med Panasonics ET-SWR10 Real-Time Tracking Projection-Mapping System, for å smelte sammen digitalt innhold og analog bevegelse i XR-attraksjoner eller sceneopptredener. Rich Colour Enhancer, en teknologi som utvider den røde kanalen, gir mer levende og nøyaktige rødtoner. Evolved Dynamic Contrast puster nytt liv i hver eneste bilderamme. Den nye sceneanalysekretsen gjenkjenner lyse og mørke områder i bildet bedre, og fører til en fengslende visuell effekt.

Sømløse overganger er også avgjørende i oppslukende 360° rom, og spesielt når du projiserer på buede skjermer. Innstillingene for svartnivå tilbyr punktbasert kantjustering for vilkårlige skjermformer, slik at svartnivåene kan angis nøyaktig. Med muligheten til å koble svartnivåjustering fra geometrisk justering, kan innstillinger for svartnivå brukes på hele blandingen, inkludert bildeoverlapping utenfor bildevisningsområdet, slik at man er sikret et helt sømløst flerskjermbilde.

Uanstrengt arbeidsflyt og utvidede muligheter
Et Intel® SDM-kompatibelt spor støtter ulike valgfrie proprietære eller tredjeparts funksjonskort. Med et passende kort kan brukerne tilpasse, skalere og utvide tilkoblingsmulighetene slik at de passer til programmets grensesnitt eller AVoIP-standard. Nye objektiver med høy kontrast har motorisert senter- og periferifokus, og kan enkelt justeres via fjernkontroll. Arbeidsflyten på stedet er strømlinjeformet med en NFC-funksjon som gjør det mulig å forberede og initialisere projektorene ved hjelp av en mobiltelefon, uten at de er slått på. Forhåndsaktiverte oppgraderingssett for Geo Pro utvider funksjonaliteten og automatiserer videomapping via kamera.

Overlegen pålitelighet med vedlikeholdsfri drift
For å forhindre avbrudd som påvirker seeropplevelsen og redusere driftskostnadene, har begge produktene en optisk motor og laserlyskildemodul som overholder IP5X-standarden for støvbeskyttelse (IEC 60529), noe som eliminerer behovet for et luftfilter og muliggjør 20 000 timers vedlikeholdsfri drift. Det raffinerte væskekjølesystemet muliggjør kontinuerlig drift i støvete miljøer. Multi-Laser Drive Engine-systemet har en unik failover-krets som begrenser lysstyrketap om en diode mot formodning skulle feile, mens en Backup Input-funksjon bytter til et backupsignal uten at skjermen blir svart hvis det primære signalet faller ut.

digitalPR
Vejlsøvej 51
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark

Send til en kollega

0.031