23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Et unikt og miljøvennlig akselkonsept for det nordiske markedet

Med aksler fra Assali Stefen oppnår du ikke bare en solid løsning, men også betydelige besparelser

BEVOLA er stolt av å kunne presentere et nordiske akselkonsept i samarbeid med vår leverandør Assali Stefen. Vi tilbyr aksler som er utviklet i samarbeid med erfarne oppbyggere, lastebileiere, konstruktører og ikke minst Assali Stefen. Med over 35 års erfaring har Assali Stefen fokusert på å levere optimale og funksjonelt tilpassede løsninger med økonomisk bærekraft som kjerneverdi.

Ekspertise innen aksler og fjæring
Assali Stefen, grunnlagt i 1984, er en bedrift kjent globalt for design, produksjon og leveranse av aksler og fjæring til lastebiler, trailere og spesialkonstruksjoner. Produksjonen deres er preget av kvalitetstenkning, kundefokus og fleksibilitet, noe som gjør skreddersydde løsninger mulig. I 2011 overtok Assali Stefen produksjonen av ROR-aksler.

Avanserte aksler med miljøfordeler
Våre aksler er montert med kvalitetskomponenter fra nøye utvalgte leverandører, hvor fokus har vært kvalitet og tilpasning til forholdene som råder i vårt nordiske marked. Alle akslene i konseptet er derfor utstyrt med foringer, bremseskjold, støtdempere, luftbelg, bremsekalipere fra Meritor, Haldex eller Knorr med rustfrie glidepinner, kassetthjullager eller koniske hjullager, samt ABS-sensor fra Wabco.

Vi tilbyr i tillegg ulike løsninger som BevoGuard (automatisk dekktrykkmåler), BevoAxls (integrert akselheving i støtdempere) og BevoLift (luftbetjent akselheving), og akslene tilpasses individuelle behov basert på sporvidde, kjørehøyde og bremsesystem. Sortimentet vårt inkluderer ulike akseltyper som SL TRC, LRC, TSA, TFC og LFC aksler, tilgjengelige med selvsporing eller tvangsstyring.

Alle akslene kan leveres med ulike sporvidder etter ønsker og teknisk utførelse, samt ulike kjørehøyder fra 150 mm og oppover. Styreaksler finnes både som co-tracking og tvangsstyring, samt kan utstyres med diverse bremseutstyr og tilpasses ulike eksterne styresystemer.

Økonomisk bærekraft og miljøfordeler
Med aksler fra Assali Stefen oppnår du ikke bare en solid løsning, men også betydelige besparelser. En lett aksel gir fordeler som lavere CO2-utslipp, mindre veislitasje og økt kjørekomfort. Velg BEVOLAs nordiske akselkonsept fra Assali Stefen for pålitelig ytelse, økonomisk bærekraft og et grønnere fotavtrykk på veiene.

BEVOLA har alt for å bygge lastebiler og hengere!

Klikk her for å lese mer på BEVOLA sin hjemmeside>>

Bevola Norge AS
Øya 49
3262 Larvik
Larvik
Norge
Org. nr.: NO979319711

Send til en kollega

0.046