23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Gausdal Landhandleri med transport-løsning (TA/TMS) fra APX systems.

Effektivisere transport og kvalitet med TA+ som TMS Gausdal Landhandleri hadde behov for en mer moderne, funksjonsrik og integrerbar transportløsning. Etter å ha saumfart markedet for løsninger, falt valget på TA+ fra APX systems.

Vi har 45 biler samt innleide fra foreløpig 3 utkjøringssteder i Sør-Norge, sier Torleif Seielstad, som er medeier og daglig leder i Gausdal Landhandleri Transport (GLT). Vårt behov var ikke dekket i dagens løsning, og vi har vært på jakt etter en løsning som spesielt dekker visualisering, stabilitet, ryddig kjøre- og utleveringsapp samt brukervennlighet, for å nevne noe, sier Seielstad. 

 

Brukergrensesnittet og funksjoner er viktig

Når det gjelder visualisering så vil brukergrensesnittet med enkel lasteplanlegging sammen med automatisk vekt- og volumberegning være viktig. Selvsagt sammen med parameterstyring. Det får vi nå.

 

Videreutvikling og integrasjon

APX har et stort team som kan bidra til at løsningen blir fortløpende markedstilpasset, slik at vi kan levere høy kvalitet, fremholder Seielstad. Løsningen blir integrert med vårt ERP-system. Slik at transportoppdragene kommer fra våreordretyper. TA+ vil vise alle varer sammen med ulike logistiske data.

 

Transportplattformen er klar for eksport

Daglig leder i APX system, Jan Erik Evanger, sier han er glad for å få med en så markant aktør som Gausdal Landhandleri Transport. Løsningen er 100 % skybasert. Også etikett og laserutskriver samt APP. Dette er en ekte TA, TMS og Last Mile-løsning - i en og samme drakt. Den klarer små og store oppgaver. Alt fra enkel transportbestilling mot alle transportører til store oppgaver, hvor flere hundre biler skal optimaliseres med flere tusen kolli. Returoppdrag, automatisk pakkesortering, fakturakontroll og integrasjoner, er noen andre funksjoner. I løpet av januar etablerer vi eget kontor i Stockholm. Første løsning er allerede solgt til et selskap i Karlstad. Løsningen er også integrert mot vår egen WMS, men kan integreres mot alt og alle, avslutter Evanger.

Gausdal Landhandleri

Gausdal Landhandleri er en familieeid byggevareforretning med oppstart i 1938. Hovedkontoret ligger på Lillehammer. De selger og distribuerer byggevarer til privat- og bedriftsmarkedet. Byggevarehus finnes på hele Østlandet med 25 utsalgssteder. I 2022 omsatte Gausdal Landhandleri for nesten 2,4 milliarder, og har i dag rundt 360 ansatte.

APX Systems AS
Nils Hansens vei 4 B
0667 Oslo
Oslo
Norge
Org. nr.: NO990208840

Kontaktperson

JEE
Jan Erik Evanger
Daglig leder
+47 90 12 50 50 jan.erik@apx-systems.com

Send til en kollega

0.031