23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Oppdag våre favorittprodukter i rustfritt stål!

Rustfrie produkter har mange fordeler og brukes i mange ulike bransjer. Her får du en oversikt over våre mest populære rustfrie innredninger og utstyr til arbeidsplassen!

For mange bransjer og virksomheter er rustfrie stålprodukter nødvendige – næringsmiddelindustrien, restaurantbransjen, legemiddelindustrien og helseforetak er bare noen få eksempler. 

Den største fordelen er selvsagt at rustfri produkter er svært motstandsdyktige mot rust. Det er likevel viktig å være oppmerksom på at det finnes ulike kategorier av rustfritt stål, beregnet på ulike forhold. Om du har et rustfritt trillebord beregnet på innendørs bruk og du bruker det utendørs til håndtering av fisk for eksempel, vil salt og fukt gjøre at stålet ruster. 

Rustfritt stål er også superenkelt å rengjøre og desinfisere, noe som er spesielt gunstig på arbeidsplasser hvor det stilles høye krav til hygiene. 

En annen god ting med rustfrie produkter er at de er veldig slitesterke - enten det er snakk om et arbeidsbord, en reol eller en avfallsbeholder. Nedenfor gir vi deg litt informasjon om noen av våre rustfrie produkter - og hvilke som er mest populære!

Reol i rustfritt stål
Denne lagerhyllen i rustfritt stål står stødig både innendørs og utendørs! Takket være de justerbare hyllene kan du endre høyden avhengig av hva du skal oppbevare i hyllene – du har derfor plass til både store og små varer og deler som spiker, skruer og håndverktøy. For ekstra stabilitet har oppbevaringshyllen et rygg- og endekryss.

Hvis du trenger mer lagringsplass, kan du utvide hyllen med tilleggsseksjoner – flott, ikke sant?
 
 Avfallsbeholder av rustfritt stål
Denne søppelbøtten i rustfritt stål er et utmerket valg for å skape et hyggelig og rent utemiljø, og avfallshåndteringen blir enklere. Det kuppelformede taket beskytter effektivt innholdet mot regn, snø og all slags vær. Tømmingen er enkel og smidig da beholderen kan tippes, og den kommer med en uttagbar innerbeholder.

Med sitt moderne design kan den plasseres for eksempel ved inngangen, i parken eller på andre offentlige steder. For å holde avfallsbeholderen godt på plass, leveres den med kraftige stålføtter for bolting i bakken.

Jekketralle i rustfritt stål
En jekketralle med denne robuste, rustfrie konstruksjonen er perfekt for de som trenger utstyr som tåler høy belastning i tøffe arbeidsmiljøer! Ved hjelp av glassblåsing har den fått gjevne overflater, og de smørbare foringene øker levetiden. Nylonhjulene ruller lett på glatte, harde overflater og tåler tung belastning.

I kjølerommet og innen for eksempel farmasøytisk industri er denne rustfrie jekketrallen et perfekt hjelpemiddel!
 
 Rustfritt arbeidsbord
Dette arbeidsbordet byr på en slitesterk arbeidsflate i rustfritt stål med høy temperaturbestandighet som tåler daglig bruk i krevende miljøer. Det passer perfekt for de som jobber på verksted, i laboratorier og med produksjon, i tillegg til restauranter og storkjøkken  – bordet kan derfor brukes i de fleste bransjer!

Understellet er justerbart i høyden slik at du kan stille inn høyden på arbeidsbordet etter dine egne behov og få en mer ergonomisk arbeidsstilling.

Rustfri avsperringsstolpe
Det er mange situasjoner hvor man har behov for å lage avsperringer. Avsperringsstolper  er lette å flytte og er perfekte for å danne midlertidige køer på kino, konferanser, arrangementer og messer – eller i hotellresepsjonen. Vurder å komplementere denne rustfrie stolpen med et fint flettet tau eller sperrebånd.

LES MER

Cowab AS
Myrvangvegen 14
2041 KLØFTA
Ullensaker
Norge
Org. nr.: NO993380407

Kontaktperson

Send til en kollega

0.062