23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Servi Group deltar på PTK i regi av Fornybar Norge

Tirsdag 5. mars til torsdag 7. mars deltar vi på Produksjonsteknisk Konferanse (PTK) på Gardermoen. Servi har siden 70-tallet levert 600 hydraulikksystemer til vannkraftverk – og har en unik mulighet til å få solgt nye systemer og oppgraderinger for å ruste opp kapasiteten til vannkraft i Norge.

Temaet for årets konferanse er "fra Kraft til handling" og programmet er fullspekket med faglig påfyll og spennende utstillere. 

På stand 29 møter du Geir Skjørdal, Tore Hammerø, Bjørn Jacob Lind, Pål Mortensen og Tom Lunden. Servi-buketten representerer solid kompetanse innen hydraulikksystemer og - komponenter, service og glidelagre til vannkraft. 

Under kan du få en smakebit av hva vi skal snakke om på PTK:

110 år med styring av kraft og bevegelse

Servi har over 110 års solid kompetanse innen styring av kraft og bevegelse.  Vi hjelper kundene våre å tenke utenfor boksen og leverer innovative og energieffektive løsninger. Les mer om Servi Group sitt tilbud til vannkraft

Service- og vedlikeholdsavtaler for en bekymringsfri drift

Vår SLS-avtale inkluderer inspeksjoner og tilstandskontroller basert på driftsmønster og driftsmiljø. Dette sikrer maksimal oppetid og gir anlegget lengre levetid. Vi kan tilby skreddersydde avtaler som kan tilpasses hvert anlegg. 

  • Tilstandskontroll (survey på anlegget)
  • Anbefalt utbedring av mangler
  • Oppgradering av anlegget
  • Overhaling sylindere
  • Hydraulikk-rørlegging
  • Akkumulatorsjekk
  • Salg av reservedeler

Les mer om våre servicetjenester

Glidelagre for krevende vannkraft-miljøer

Våre glidelagre har god ytelse under selv de mest krevende betingelser. De tåler store variasjoner i belastning, hastighet og temperatur. Selvsmørende glidematerialer sikrer høy motstandsdyktighet mot slitasje, kjemikalier, kavitasjon, erosjon og materialtretthet.

Les mer om glidelagre til vannkraft

Servi AS
Rasmus Solbergs vei 1
1423 SKI
Ski
Norge
Org. nr.: NO936370446

Kontaktperson

SGA
Servi Group AS
vannkraft@servi.no

Send til en kollega

0.031