23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Nu kan LED-strips vise veien i industrien

Fullt integrerte, fleksible LED-strenger som kan tilpasses etter ønske og er sertifisert for industrielle applikasjoner: Hans Følsgaard A/S introduserer nyheten WLF12, som kan vise veien til økt produktivitet og sikkerhet.

Bruken av LED-strenger har lenge vært populær i industrien. LED gir et klart lys med et minimalt strømforbruk. Lyset kan for eksempel brukes til å vise vei, angi monteringssekvenser eller advare ved bruk av AGV/AMR-teknologi. Til nå har det imidlertid vært en stor utfordring å finne LED-strenger med tilstrekkelig robusthet og IP-sertifisering.

Dette endrer Hans Følsgaard A/S med introduksjonen av WLF12, som er fleksible, programmerbare LED-strenger, spesielt utviklet for industrielle applikasjoner.

WLF12 kan programmeres og integreres etter ønske, lysdiodene er innkapslet i solid silikon, og på baksiden sørger sterk 3M-tape for at de klart lysende LED-strengene kan plasseres nesten overalt. Veien er banet for å etablere en 'visuell fabrikk', hvor utstyr, maskiner, roboter og monteringslinjer kommuniserer med de ansatte via lys.

Fordelene punkt for punkt

  • Integrasjon i produksjonsflyten – Synkronisering med automatiseringssystemer, varsler i sanntid og full programmering av farger, animasjon og intensitet.
  • Robusthet og sertifisering – Full overensstemmelse med industristandarder, CE- og UL-godkjent, IP66-, IP67- og IP69K-sertifisert, klar for daglig bruk.
  • Plug-and-play – Med standard M12-kontakter er WLF12 klar til å bli koblet til det foretrukne programmeringsmiljøet uten tilpassing, sveising og lodding.
  • Kan klippes til etter mål – De nye LED-strengene leveres i standardlengder fra 300 til 2000 mm. De kan enkelt klippes til etter ønsker i 50 mm-trinn.
  • Enkel montering med tape – Baksiden av WLF12 LED-strenger i industrikvalitet er forsynt med sterk 3M-tape. Det kan også leveres klare monteringsstrimler.

Et pluss for produktiviteten
"Vi har hørt ønskene fra industrien! Mange av våre kunder har selv utviklet løsninger der de integrerer LED-strenger i flyten. Dette har skapt utfordringer med programmering, integrering og ikke minst den nødvendige robustheten. Derfor er vi glade for å introdusere en ekte industrieløsning som kan bidra til økt produktivitet og sikkerhet – også på lang sikt."

Det sier Palle Nielsen, produkttekniker for automatisering hos Hans Følsgaard. Han ser frem til å rådgive kundene om nyheten og er også selv nysgjerrig på hvordan de robuste LED-strengene vil bli brukt i praksis.

"Robotter, veiledning for operatører, produkt plassering og nivåindikasjon er noen av applikasjonene vi ser for oss, men de nye LED-strengene med RGB-farger kan plasseres overalt og klippes til etter behov, så det er opp til våre kunder hvordan de vil bruke dem," sier Palle Nielsen og avslutter: "Vi står i hvert fall til rådighet og gleder oss til å rådgive og til å utvikle spennende løsninger i partnerskap med kundene."

For ytterligere informasjon om lysindikasjon og hvordan det kan optimalisere flyten i din virksomhet, kontakt Coen Smulders, Salgsingeniør, Automasjon, hos Hans Følsgaard AS på csm@folsgaard.com eller +47 37 09 09 40.

Hans Følsgaard AS
Bark Silas Vei 8
4876 Grimstad
Grimstad
Norge

Kontaktperson

Steffen Bie Paulsen
Country Manager
+47 37 09 09 43 spa@folsgaard.com

Send til en kollega

0.032