23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Nye robuste inklinometre for både dynamiske og statiske applikasjoner

Kübler Group har lansert to nye inklinometre, IN6x og IN7x for dynamiske applikasjoner og barske miljøforhold. Ideelt for maskiner med flerdimensjonelle bevegelser. Hans Følsgaard forhandler og optimaliserer oppsettet for den enkelte kundes applikasjoner.

Kübler Group har utvidet sitt produktsortiment innen inklinometre med de nye IN6x og IN7x modellene. Disse modellene, tilgjengelige med enten analog utgang eller IO-Link grensesnitt, tilbyr presise målinger av 1-dimensjonale helling opp til 360° eller 2-dimensjonale helling innenfor et måleområde på ±85°.

De er huset i plast og tilbyr enkle programmeringsmuligheter, hvor brukerne kan tilpasse midtpunktet og endepunktene via en teach-adapter. Ytterligere tilpasningsmuligheter som rotasjonsretning, filterinnstillinger og utgangssignaler kan defineres gjennom FDT/IODD-programvaren PACTware. Med tre LED-er og et vaterfunksjon støttes rask igangsetting og transparent drift. Disse inklinometrene er robuste, fungerer i temperaturer fra -40°C til +85°C og tilbyr høy beskyttelsesklasse IP68/IP69K, noe som sikrer pålitelighet selv under ekstreme forhold.

IN7x-modellen bruker også et gyroskop sammen med en akselerasjonssensor (MEMS) for å forbedre målingen i dynamiske applikasjoner gjennom en algoritme som kombinerer akselerasjon og rotasjonshastighet for raskere resultat.


For ytterligere informasjon om inklinometre og valg av riktig type, kontakt Coen Smulders, Salgsingeniør, Automasjon, hos Hans Følsgaard AS på csm@folsgaard.com eller +47 37 09 09 40.

Hans Følsgaard AS
Bark Silas Vei 8
4876 Grimstad
Grimstad
Norge

Kontaktperson

Steffen Bie Paulsen
Country Manager
+47 37 09 09 43 spa@folsgaard.com

Send til en kollega

0.047