23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Panasonic får en nøkkelrolle for produksjon av 11 000 timer med innhold fra OL

Som en global olympisk partner i kategorien audio/TV/videoutstyr, vil Panasonic bidra til en effektiv og bærekraftig administrasjon av arrangementene i Paris 2024.

Panasonic Connect Co., Ltd. vil levere nyeste AV-løsninger, inkludert profesjonelt kringkastingsproduksjonsutstyr og laserprojeksjonssystemer, til de olympiske leker Paris 2024 som skal arrangeres i Frankrike fra 26. juli til 12. august, og de paralympiske lekene i Paris 2024, planlagt fra 28. august til 8. september. Som en global olympisk partner, global paralympisk partner og chartermedlem av The Olympic Partner-programmet, vil Panasonic samarbeide tett med Den internasjonale olympiske komité (IOC), Paris organisasjonskomité for de olympiske leker og Olympic Broadcasting Services (OBS) for å gi solid støtte til arrangementsoperasjoner.

I tråd med målet om å gjøre Paris 2024 til et stadig mer bærekraftig arrangement, foreslår Panasonic innovative løsninger på bransjens pågående mangel på arbeidskraft og utfordringene med sofistikerte visuelle uttrykk. Panasonics IT/IP-plattform KAIROS vil levere videoinnhold til store LED-skjermer på nesten alle konkurransearenaer (totalt 26), forenkle komplekse arbeidsflyter og effektivisere operasjoner ved å produsere innhold for opptil tre arenaer via én enkelt KAIROS Core-enhet. I tillegg vil fjernkameraer bli installert i alle 29 presserom. Ved å konsolidere simultantolking ved Main Press Centre (MPC), kan oversettelsestjenester leveres fra avsidesliggende steder, noe som reduserer behovet for reiser. Disse løsningene vil øke driftseffektiviteten, og adressere maskinvare- og programvareaspekter sammenlignet med tidligere arrangementer.

Panasonic markerer den største projektorutplasseringen noensinne på konkurransearenaer under de olympiske og paralympiske leker, og planlegger å installere 130 laserprojektorer. Blant dem er verdens minste og letteste projektor[1], som kan skryte av et 40% mindre[2] omfang enn tidligere modeller. Panasonics arbeidsbesparende projeksjonsteknologi reduserer ressursbehovet til transport, lagring og installasjon, noe som bidrar til en reduksjon av arrangementets karbonavtrykk. Videre vil Panasonics nylig lanserte eksternt administrerte tjeneste la operatører administrere og overvåke systemet via skyen og adressere potensiell feiljustering av bilder forårsaket av faktorer som vibrasjon uten å være tilstede på lokasjonen. Sammen vil disse innovasjonene bidra til arrangementets ønske om bærekraft.

Panasonic har levert AV-utstyr og -tjenester til de olympiske og paralympiske leker i over 30 år, fra og med de olympiske leker i Barcelona i 1992. I tillegg skrev Panasonic i oktober 2014 historie som det første japanske selskapet til å bli en global paralympisk partner av Den internasjonale paralympiske komité, og bidro dermed til fred og utvikling i det internasjonale samfunnet, samt promotering og popularisering av paraidrett.

Med sin visjon om å "dele lidenskapen", hjelper Panasonic med å formidle dramaet, spenningen og følelsene i toppidrettskonkurranser til mennesker over hele verden gjennom sine sponsoraktiviteter. Panasonic støtter helhjertet misjonen til de paralympiske lekene om å fremme et inkluderende samfunn for mennesker med funksjonshemninger ved å løfte fram paraidretten. Vi er fortsatt dedikert til å skape produkter og tjenester som passer for alle, inkludert eldre og personer med funksjonshemminger. 

digitalPR
Vejlsøvej 51
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark

Send til en kollega

0.031