23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Panasonic Connect introduserer nye og forbedrede videoproduksjonsløsninger

Ny KAIROS stormaskin, forbedret kompakt livesvitjer og programvarefunksjonalitet for å forbedre effektiviteten og kvaliteten på videoproduksjonen.

Panasonic Connect Europe kunngjorde i dag en rekke nye produkter og forbedringer som er designet for å forbedre effektiviteten og kvaliteten på videoproduksjonen. Den nyeste KAIROS stormaskinen, kompakt livesvitsjer og forbedret programvarefunksjonalitet vil bli vist fram på Panasonic Booth C3310 på National Associations of Broadcasters (NAB) Show 2024 i Las Vegas fra 14. til 17. april.

Ny Kairos stormaskin og funksjonalitet
Panasonic introduserer den nye stormaskinen KAIROS Core 200 AT-KC200L1 og den nyeste programvareoppdateringen (versjon 1.7), inkludert smart rutingfunksjonalitet. AT-KC200L1, som støtter SDI I/O som standard, og den nye smarte rutingfunksjonaliteten[1], gir forbedret videokvalitet og produktivitet ved bruk av KAIROS til kringkasting, arrangementer, sport og i bedrifts- og utdanningsmarkedet.

AT-KC200L1-stormaskinen er utstyrt med lignende funksjonalitet som andre generasjon KAIROS Core 200 (AT-KC200), som ble lansert i juni 2023. Den støtter 24 innganger / 12 utganger (FHD) som standard[2], men tilbyr en mer fleksibel videoproduksjon for kunder som bruker SDI-baserte videoproduksjonssystemer. I tillegg kan opptil 32 innganger/16-utganger (FHD) støttes ved å installere det valgfrie produktet AT-KC20M1 SDI I/O-kortet, lansert i februar 2024.

Programvareoppdateringen versjon 1.7 er kompatibel med alle KAIROS stormaskiner (AT-KC2000/2000S1, AT-KC200/200L1 og AT-KC1000/KC100) og aktiverer en ny funksjon kalt Smart Routing. Den importerer automatisk video fra nettverkssvitsjen[3] til KAIROS for å muliggjøre virtuell håndtering av et større antall inngangskilder. Resultater er at begrensninger for videobåndbredde fjernes når du bruker et stort antall innganger på KAIROS for videoproduksjon.

Forbedringer av livesvitsjer
Panasonic har også kunngjort utgivelsen av spennende forbedringer av AV-HSW10 kompakt live-switcher i mai 2024, for å forbedre effektiviteten og kvaliteten på videoproduksjon for webinarer og andre direktesendte arrangementer. Den nye AV-HSW10 vil kombinere stabiliteten til Panasonics kringkastings- og profesjonelle maskinvaresvitsjer med skalerbarheten til en programvareløsning. Oppdateringene inkluderer fastvareversjon 2.00 for strømlinjeformet oppsett og det gratis AV-SF10-kontrollpanelet i programvaren for effektiv enmannsdrift og fjerndrift. 

Oppdateringene vil ytterligere forbedre sømløse videoproduksjonsmiljøer koblet til Panasonic PTZ-kameraer, inkludert støtte for ulike IP-overføringsstandarder designet for dagens videoproduksjonsbehov. Integrasjon med RP Link og tellerkontroll via IP-tilkoblinger vil også legge til rette for nettkommunikasjon av høy kvalitet.

Som den avanserte AV-UHS500 vil også den oppdaterte AV-HSW10 generere et bevegelig fargefelt for å akselerere oppsettstiden ved live-arrangementer, spesielt de med LED-vegger og store skjermer. Fargefelter som er tilgjengelige i bevegelig- og stillbildemodus, gjør det mulig å kontrollere manglende punkter i lysdioder og skjermer og videoutgang for IP-tilkoblinger, noe som eliminerer behovet for en ekstern generator av testsignaler.

Det nye programvarekontrollpanelet gjør det enkelt å kontrollere svitsj-funksjoner fra en PC eller nettbrett (Windows 10/11 eller MacOS Monterey/Ventura/Sonoma). Detaljerte innstillinger og bekreftelse av inngangs-/utgangskilder, tradisjonelt utført med knapper og knotter, kan enkelt utføres med et PC-tastatur eller berøringsskjerm. Funksjoner som er eksklusive for et programvarekontrollpanel, for eksempel sekvensering av opptaksminnet eller direkte skriving/erstatning av stillbildeminnet, vil være mulig for mer effektivt forarbeid før fotografering og gjennomgang på opptakstedet. Grensesnittet vil integrere kontrollskjermen, live videoovervåking og multivisning, i likhet med Panasonics populære store brytere, for enkel veksling mellom flere videoinnganger/-utganger. Det intuitive grafiske grensesnittet kan enkelt brukes av en enkelt person, også operatører med minimal erfaring. 

Nytt PTZ-kamera og Teams-sertifisering
NAB Show vil i tillegg være den første anledningen til å se det nyeste AW-UE30 PTZ-kameraet i drift. UE30 er lite, stille, rimelig og ideelt for utdannings- og forretningsmøter, fordi det har innebygd automatisk sporing. AW-UE4 PTZ-kameraet vil også være tilgjengelig for demonstrasjon etter at det nylig har blitt sertifisert for bruk med Microsoft Teams.

digitalPR
Vejlsøvej 51
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark

Send til en kollega

0.034