23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Ny versjon av www.alumeco.no

For å imøtekomme kravene fra et stadig mer digitalisert samfunn, kan vi med glede melde at vi går på luften med en helt ny versjon av www.alumeco.no

Hjemmesiden fungerer som et sterkt digitalt utgangspunkt for kommunikasjon mellom oss og deg som kunde og samarbeidspartner. Samtidig er det et samlingspunkt for en omfattende kunnskapsarkiv
innenfor aluminium, hvor du vil bli inspirert av en lang rekke aktuelle og interessante saker og videoer, som tar utgangspunkt i prosjekter vi har vært en del av.

På vår nye hjemmeside har vi spesielt fokusert på følgende:

  • Via dynamisk søking kan du på effektivt og nøyaktig vis finne det ønskede produkt blant våre 12.000 registrerte varenumre.

  • Nedlasting av tekniske tegninger i følgende formater: DWG, RFA og PDF.

  • Fri adgang til våre daglig oppdaterte aluminiumspriser (LME).

  • Rask adgang til alle våre spennende og inspirerende nyheter innenfor bearbeiding, bygg, skipsindustri, offshore, transport samt spesialutviklede løsninger.

  • Nedlasting av over 40 forskjellige aluminiumsrelaterte publikasjoner.

  • Bli inspirert av våre 36 You Tube videoer som handler om alt fra viten om aluminium til beskrivelser av våre mange aqvdelinger verden over.

Vi opplever en stigende interesse for vår hjemmeside. Derfor er videreutviklingen av vårt digitale utgangspunkt så vidt begynt; Våre ambisjoner for fremtiden er fortsatt høye, og vi ønsker å utvikle
flere digitale løsninger, slik at våre kunder fortsatt får raskere og lettere adgang til våre aluminiumsspesialister og deres kunnskap.

www.alumeco.no

 

 

 

Alumeco Norge AS
Industriveien 1
2020 Skedsmokorset
Skedsmo
Norge

Kontaktperson

Send til en kollega

0.078