23948sdkhjf

Montér Kongsberg flytter og går fra 800 til 3100 kvadratmeter

Kundene har et større anlegg og utvidet servicetilbud i vente når Montér Kongsberg flytter til Industriveien.

3100 KVADRATMETER: Mens Dyrmyrgata hadde butikk på 800 kvadratmeter og fire forskjellige haller ute, får det nye anlegget 3100 kvadratmeter under ett enkelt tak.

– Nå får vi også drive-in for tørr og lun handel av trelast og tunge byggevarer gjennom hele året. Innebutikken blir oversiktlig og med fine, inspirerende utstillinger, sier daglig leder Tor Anton Grøtterud i Montér Kongsberg.

Industriveien markerer seg som sentralt handelsområde i Kongsberg. Montér-anlegget får her god parkering, moderne malingsavdeling, interiøravdeling, stort utvalg og fin adkomst for alle som handler, henter eller leverer varer.

Blant nyhetene er også temperert og fuktstyrt rom på 360 kvadratmeter for listverk, plater og gulv. Uten akklimatisering er det en risiko for at slike byggematerialer kan krympe etter montering med glipper som resultat. Materialer fra det nye rommet kan monteres direkte.

– Vi støtter proffkunder med beregninger her fra byggevarehuset i forhold til prosjekter i blant annet bolig- og hyttemarkedet i regionen, sier Grøtterud.

Eieren Optimera supplerer dessuten med tekniske tjenester fra divisjonen Optimera Byggsystemer. Divisjonen leverer også ferdige bygningselementer, precut og takstoler som alternativ til plassbygging.

– Gjennom rådgivningstjenester og bygningselementer skaper vi handlingsrom for at lokale firmaer lettere kan bygge tørt og påta seg mye større prosjekter også i konkurranse med aktører utenfra regionen, sier regionsjef Harald Martin Karlsen.

– Vi leverer også varer direkte ut på byggeplasser til både proff- og privatkunder så de kan bruke tiden på bygging fremfor innkjøpsturer. Utkjøringen kan like gjerne skje lokalt som over hele fastlands-Norge. Slik kan alle forholde seg til sin vante leverandør og rådgiver også for prosjekter utenfor regionen.

Karlsen legger til at våren er høysesong for oppussing av hytta og sier det er kjekt å komme frem til materialer og verktøy som venter på deg, klar til bruk

Opphav og kilder: Pressemelding fra Optimera

KLIKK for alle artikler i Building Supply.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.095