23948sdkhjf

Logistikk-kjempen Rhenus venter økt vekst i Norge

37.500 ansatte rundt i verden – 14 i Norge.

UT AV STARTBLOKKENE: Drøyt et år etter oppstarten i Norge varsler Rhenus at oppdragsmengden øker.

Rhenus Group kaller seg selv for «en av de ledende logistikkspesialistene med global forretningsdrift». Omsetningen globalt er på nærmere 80 milliarder kroner, og selskapet har 37.500 ansatte.

14 av dem jobber på et kontor i Oslo.

- Vi landet nylig en større transport- og logistikkavtale med Morrow Batteries ASA i Arendal, og er en offensiv utfordrer i det norske markedet. Vi ser for oss at vi tar en enda større del av det norske markedet i 2023, sier Bent Thomasen i en pressemelding. Han er administrerende direktør i Rhenus Logistics Norge AS.

Den norske konserndatteren tilbyr tjenester innen luft- og sjøfrakt, offshore, prosjektlogistikk og logistikkstøtte innen helsevesen, gruvedrift, hjelpe- og avlastningstjenester, fornybar energi og ferskvarer.

Rhenus Logistics Norge AS legger vekt på at kundene skal ha samme kontaktperson gjennom hele logistikk-kjeden, fra varene hentes og til de er framme.

- Du trenger ikke å forholde deg til noe callsenter. Du ringer direkte til din egen kontakt hos Rhenus, så får du svar, sier Thomasen.

Rhenus har styrket Norden-satsingen ved å etablere et logistikksenter i Danmark. I alt har Rhenus mer enn 820 slike senter rundt om i verden. Hovedkontoret ligger i Tyskland.

Opphav og kilder: Pressemelding fra Rhenus Group

KLIKK for alle artikler i Logistikk vei sjø bane fly.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078