23948sdkhjf

Messekalender 2023: Lastebilfolket samles nå i Herning - se kalender for mer

TUNG MESSE: Torsdag 20. april åpner Transport 2023 i MCH Messecenter Herning, så og si midt i Danmark. Per i dag er det registrert 350 utstillere fordelt på 14 haller.

Startskuddet for årets messer og treff går for alvor i april, og våryre lastebilfolk står klare i startgropen for å se, prøve og vise frem.

I tungt.no sin messekalender er neste ut Transport 2023. Kalenderen inneholder små og store messer, arrangementer og treff i Norge og utlandet. Sjekk ut tungt.no sin messekalender...

El, hybrid - og V8

På Transport 2023 i Danmark er det ikke veldig overraskende at messen har et stort fokus på såkalte grønne løsninger. Blant annet på lastebil med Mercedes-Benz, Renault, Volvo, Scania, IVECO, MAN, Ford og DAF blant utstillerne.

Tungt.no-kalenderen

Finn dine messer, arrangementer, treff og happenings. Klikk på bildet.

Sjekk ut tungt.no sin messekalender...

Hos Scania vil publikum kunne se elektriske biler, hybrid og plug in hybrid. Men i tillegg har Scania valgt å vise frem både V8- og SUPER-motoren på utstillingen i Herning.

Hos Volvo kan man blant annet se Danmarks første elektriske slamsuger bygget av Bucher Municipal og Volvo FM Electric 6x2 fra Unicon. 

Mercedes-Benz vil tilby prøveturer i sin elektriske lastbil eActros, og hos Iveco kan man få se den elektriske eDAILY.

Leder for Nordic Logistics Association og direktør i DTL - Danske Vognmænd, Erik Østergaard, sier at utstillernes fokus på fremtiden vil gjøre denne messen interessant.

- Publikum vil kunne se det siste innen teknologi som gjør transportørenes hverdag mer effektiv, sier Østergaard.

Det er ventet over 20.000 besøkende på messen. Du finner mer informasjon om messen på transportmessen.dk.

Opphav og kilder: Tungt.no

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.093