23948sdkhjf

Betonmast og PWS Godhavn Utbygging med kontrakt på 128 millioner kroner for leilighetsbygg

Betonmast Trøndelag har signert kontrakt med PWS Godhavn Utbygging om bygging av 49 leiligheter i Trondheim. Kontrakten er en totalentreprise med en verdi på 128 millioner kroner.

49 LEILIGHETER OG TRE BYGG: Leilighetene skal fordeles på tre bygg med et samlet areal på ca. 4.800 kvadratmeter. I tillegg skal det opparbeides uteområder.

Prosjektet ligger sentralt i bydelen Byåsen. Leilighetene fordeles på to blokker og et småhus. Prosjektet innebærer også riving av eksisterende bygg, samt omfattende VA-arbeid før byggearbeidet starter høsten 2023. Forhåndssalget av leilighetene på Byvy er i gang.

– Vi i Betonmast Trøndelag og utbygger PWS Godhavn Utbygging har opparbeidet et tillitsforhold gjennom flere år med godt samarbeid. Blant annet har vi sammen bygget 250 leiligheter over seks byggetrinn på Reppetoppen, og tidligere prosjektet Nardoveien, sier Tom Utvik, daglig leder i Betonmast Trøndelag.

– Etter en god samspillsperiode der vi sammen har utviklet prosjektet her på Byvy, ser vi frem til en videreføring av samarbeidet i utførelsesfasen av prosjektet, sier Utvik.

Etter planen starter byggingen i løpet av andre halvår 2023, med forventet ferdigstillelse vår/sommer 2025. Igangsetting av prosjektet er betinget av tilstrekkelig forhåndssalg

Opphav og kilder: Pressemelding fra Betonmast.

KLIKK for alle artikler i Building Supply.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
Bodø kommune: Brukte 150.000 på opplæring - sparte 600.000 på mindre skader
Viking kjøper Nordens første helelektriske flakvogn
Messekalender 2023: Utsolgt - Storåstreffet i Trøndelag blir fylt til randen med lastebiler
Garda Sikring kjøper Windsor Door AS
Nytt kjørekurs fra Eiksenteret skal gjøre det billigere og tryggere å kjøre traktor
E16 Bjørum-Skaret med gladsak: Fisk og bunndyr klarer seg bra!

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094