23948sdkhjf

Espen Paulseth: Skal jobbe med XCMG hos Agder Anleggsenter

Tunge navn og tunge maskiner - Går fra Epiroc til Norges-ansvar for XCMG:

Agder Gruppen har ansatt Espen Paulseth (48) i en nyopprettet stilling som markedssjef for XCMG i Norge. Han kommer fra rollen som markedssjef i Epiroc, og før det var han markedsdirektør i PON Equipment og PON Rental fra 2010 til 2020. 

For få uker siden ble det kjent at Agder Gruppen blir importør og forhandler av det verdensomspennende merkenavnet XCMG som produserer anleggsmaskiner. Produktspekteret til XCMG spenner fra tradisjonelle anleggsmaskiner som gravemaskiner og hjullastere, til mobilkraner og elektriske betongbiler, skriver Agder Gruppen i en pressemelding.

Espen Paulseth vil i sin nye jobb få ansvar for å bygge opp merkevaren XCMG og produktspekteret i Norge, legge strategier og planlegge salgstiltak i det norske markedet. Han vil være en viktig bidragsyter i salgsorganisasjonen i form av kundeoppfølging og selgertrening, og skal bidra til å oppfylle Agder Gruppens visjon om å bli den foretrukne totalleverandøren til entreprenørene i Norden.

- Vi er veldig glade for å ha fått med Espen på laget. Hans lange erfaring fra tilsvarende arbeid i andre virksomheter gir oss en trygghet for at vi vil kunne tilby markedet de rette produktene og løsningene, sier daglig leder i Agder Anleggssenter, Kristian Spernes.

Paulseth vil sortere under Agder Gruppens selskap Agder Anleggssenter, og vil være tilknyttet konsernets avdeling på Frogner, nord for Lillestrøm. Han skal starte i jobben senest 1.august. Sammen med sin kone har Espen bosted i Drøbak, han har fire voksne barn

Opphav og kilder: Agder Gruppen

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078