23948sdkhjf

Lederskifte i Consto

9. mai overtar nåværende konsernsjef i Consto Holding AS, Kent-Helge Holst, ledelsen av Norges fjerde største entreprenørkonsern.

NY LEDER I CONSTO: Administrerende direktør Hans Kristian Seterlund har bestemt seg for å gå av med pensjon.

Det var høsten 2006 at Hans Kristian Seterlund (71) og tre andre i samspill med Barlindhaug-konsernet, etablerte entreprenørselskapet Consto AS.

– Det har vært utrolig spennende å være med og utvikle Consto fra å være en lokal byggentreprenør i Tromsø til å bli et nasjonalt entreprenørkonsern, sier Hans Kristian Seterlund.

I dag består konsernet av 17 bygg- og anleggsselskaper over hele Norge og i Sverige. I 2021 ble Consto rangert som Norges fjerde største entreprenør. Hans Kristian Seterlund innrømmer gjerne at dette gjør ham stolt.

– I dag er vi Norges eneste komplette landsdekkende bygg- og anleggsentreprenør med etableringer fra Kristiansand til Svalbard. Fra 2016 har vi også hatt byggvirksomhet i Sverige, sier han.

9. mai overlater han ledelsen av entreprenørkonsernet til Kent-Helge Holst (53). Han er i dag konsernsjef i Consto Holding AS og styreleder i Consto AS.

Holst er født og oppvokst i Tromsø, og er utdannet statsautorisert revisor fra NHH. Før han overtok som konsernsjef i 2015, var han partner i revisjonsselskapet PwC.

– Det er selvsagt vemodig, men samtidig riktig tidspunkt å overlate roret til yngre krefter. Jeg vil ikke holde på så lenge at andre må fortelle meg at tiden er inne for å slutte, sier Seterlund.

Opphav og kilder: Pressemelding fra Consto.

KLIKK for alle artikler i Building Supply.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
Veidekke og ungdommen: Rekordmange ønsker å bli lærlinger
Bodø kommune: Brukte 150.000 på opplæring - sparte 600.000 på mindre skader
Viking kjøper Nordens første helelektriske flakvogn
Messekalender 2023: Utsolgt - Storåstreffet i Trøndelag blir fylt til randen med lastebiler
Garda Sikring kjøper Windsor Door AS
Nytt kjørekurs fra Eiksenteret skal gjøre det billigere og tryggere å kjøre traktor

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.125