23948sdkhjf

Rototilt: Utvider garantien på maskinfester

Tung utstyrskonkurranse: Rototilt innfører to års garanti på alle nye maskinfester som leveres fra og med 1. januar 2023.

Dermed utvides standardgarantien fra ett til to år, står det i en pressemelding fra Rototilt. Garantien gjelder fra levering, og du trenger ikke å registrere deg. Rototilt gir også alltid to års garanti på tiltrotatorer, legger de til. 

– Vi skiller oss ut ved at garantiperioden løper fra leveringsdagen i stedet for å begrense den til et maksimalt antall brukstimer. Maskinfestene våre er robuste og stabile, og derfor kan vi tilby to års garanti, sier Jan Karlsson, ansvarlig for bestillinger og ettermarked hos Rototilt.

Og han fortsetter med: - Rototilts maskinfester er resultatet av en grundig produktutvikling for å oppfylle morgendagens krav fra maskinførere over hele verden. Maskinfestene er utviklet for å tåle stadig større og tyngre utfordringer, og de er produsert med en ramme av seigherdet støpt stål for å få lang levetid.

Jan mener at maskinfestene deres er en god kombinasjon av slitestyrke, gravegeometri og sikkerhet.

Kunden kan starte en garantisak ved å kontakte forhandleren sin. Deretter sender forhandleren inn en søknad om reklamasjon. Rototilts generelle garantivilkår gjelder, og garantien for tiltrotatorer gjelder for produkter som er levert i 2017 eller senere, og for maskinfester som er levert fra og med 1. januar 2023.

Opphav og kilder: Rototilt

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
Bodø kommune: Brukte 150.000 på opplæring - sparte 600.000 på mindre skader
Viking kjøper Nordens første helelektriske flakvogn
Messekalender 2023: Utsolgt - Storåstreffet i Trøndelag blir fylt til randen med lastebiler
Garda Sikring kjøper Windsor Door AS
Nytt kjørekurs fra Eiksenteret skal gjøre det billigere og tryggere å kjøre traktor
E16 Bjørum-Skaret med gladsak: Fisk og bunndyr klarer seg bra!

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094