23948sdkhjf

Transport & Logistikk: 190 utstillere, og få plasser igjen

TUNGT OG POPULÆRT: Drøyt tre måneder før messa åpner er det få plasser igjen, og alle tungbilimportørene er med. Programmet for konferansedelen av arrangementet er også klart.

Transport & Logistikk er en sammenslåing av NLFs Transportmesse og NHO/Norsk Industris konferanse Transport og Logistikk. Arrangementet finner sted 28. til 30. september på Lillestrøm. Nå er utstillingsplassene i ferd med å bli fylt opp, og i tillegg er programmet for konferansen med samme navn er også klart.

Per i dag er 190 utstillere på plass. Blant dem er tungbilimportørene Scania, Volvo, Renault, Mercedes, MAN, Iveco og Daf, som ifølge arrangøren skal vise fram høyaktuelle og innovative produkter. Utstillingen foregår over hele 30.000 kvadratmeter.

- Størst og mest komplett

– På Transport & Logistikk er den komplette varekjeden innen transport- og logistikksektoren representert med et stort antall bedrifter, medarbeidere, utstillere og foredragsholdere. Dette gjør arrangementet til Norges største og mest komplette møteplass for hele næringen, sier Geir A. Mo, administrerende direktør i NLF.

Oppdatert liste over alle utstillere finner du her (ekstern lenke).

Konferanse med smørbrødliste av toppledere

Også programmet for konferansedelen av Transport & Logistikk klart. Konferansen beskriver seg selv som den viktigste møteplassen for transport- og logistikknæringen, og den reklamerer med at flere av landets mest innflytelsesrike næringslivsledere og politikere er på plass. Blant dem som stiller, er samferdselsminister Jon-Ivar Nygård.

Det koster fra 1995 kroner å delta på konferansedelen, mens utstillere får billetter til halv pris.

Hele programmet finner du her.

Fakta:

Transport & Logistikk er transport- og logistikksektorens største faglige møteplass og avholdes på NOVA Spektrum 28-30.september 2023. Arrangementet gjennomføres med Norges Lastebileier-Forbund, Norsk Industri, NHO Logistikk & Transport og Norske Havner som arrangør.

Opphav og kilder: Transport & Logistikk

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.111