23948sdkhjf

Enova-endringene: Enova mener endringene fører til spissing og forenkling

ENOVA ENDRER: Det er tydelig at aktørene i anleggsbransjen ikke er i nærheten av å være enige, men Enova står på sitt i sin forklaring.

Dette for å gi bransjen større forutsigbarhet, sier hun.

Marie Tranaas Skjærvik, markedssjef landtransport i Enova, peker på at de to støtteprogrammene «Utslippsfrie anleggsmaskiner» og «Mobile ladestasjoner for elektriske anleggsmaskiner» ble lansert for å gi mindre utslipp fra bygg- og anleggsbransjen.

Hun mener at Enova har gjennomført en spissing og forenkling av støtteprogrammet for utslippsfrie anleggsmaskiner og samtidig lansert et nytt støtteprogram for mobile ladestasjoner.

– Vi vil kommunisere mer informasjon i forbindelse med tildelinger, opplyser Skjærvik, og legger til at det i de kommende søknadsfristene vil åpnes for flere kategorier av anleggsmaskiner.

– Enova registrerer tilbakemeldinger om ønsket forutsigbarhet på støtteprogrammet «Utslippsfrie anleggsmaskiner». Når tildelingen etter første søknadsfrist er gjennomført, planlegger vi å kommunisere hvilke kategorier som vil kvalifisere for et gitt antall søknadsfrister fram i tid. Dette for å gi bransjen større forutsigbarhet, sier hun.

Les også: Er dere uforutsigbare med vilje Enova?

KLIKK for alle artikler i AnleggsMagasinet GULL.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.125