23948sdkhjf

Sandhaug AS og Addax Motors inngår partnerskap

TUNG PORTEFØLJE: Tilbudet til byer, kommuner og industrielle segmenter blir litt tyngre med lette kjøretøy hos Sandhaug:

Deerlijk, Belgia 1. august 2023: Addax Motors og Sandhaug AS kunngjør sitt samarbeid i Norge for distribusjon av elektriske lette nyttekjøretøy, men avtalen ble inngått tidligere i år, i følge pressemeldingen fra Sandhaug AS.

Sandhaug AS har allerede mange av sine kunder innenfor kommuner, byer og industrielle segmenter, så å utvide produktporteføljen til å inneholde elektriske lette kjøretøy høres nok fornuftig ut.

Addax Motors, en belgisk produsent av elektriske nyttekjøretøy, har en ekspansjonsstrategi i Skandinavia i tillegg til i Europa. Distributøravtalen representerer neste steg i vekststrategien til begge selskapene, står det i meldingen.

- Vi er glade for å kunne utvide produktutvalget vårt med elektriske lette nyttekjøretøy fra Addax Motors," sier administrerende direktør i Sandhaug AS, Rune Sandhaug.

Daniel Kedzierski, administrerende direktør i Addax Motors, kommenterer: "Vi er entusiastiske for denne nye avtalen. Vårt vellykkede samarbeid de siste årene med distributører i andre europeiske land gir oss tillit og akselerasjonsevne til å bygge et sterkt samarbeid også i Norge."

Om Addax Motors

Addax Motors ble grunnlagt i 2016 og holder til i Deerlijk, Belgia. De er tilstede i 20 land i Europa og produserer elektriske lette nyttekjøretøy i Belgia, primært leverer de innen urban og forstedsmobilitet. 

Opphav og kilder: Pressemelding fra Sandhaug AS

KLIKK for alle artikler i Varebil pickup elbil.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.062