23948sdkhjf

Legger ned alt trafikkstoppende veiarbeid i vest

TILPASNING TIL HANS-EFFEKTENE: For å sikre forsyningslinjene for veitransporten legger Statens vegvesen ned alt trafikkstoppende veiarbeid i vest.

Offentlige instanser innfører tilpasninger for å sikre transportlinjene etter ekstremværets herjinger. Kjøre- og hviletidsreglene ble justert igjen torsdag kveld.

Nå melder Lastebil.no at Statens vegvesen har bestemt at trafikkstoppende veiarbeid i vest skal legges ned til og med helgen.

Skal holde forsyningslinjer åpne

Hensikten er å sikre at forsyningslinjene er åpne mellom øst og vest. Endringen kom etter at NLF hadde hatt samtaler med avdelingsdirektør i Statens vegvesen Svenn Egil Finden.

På RV5 mellom Sogndal og Skei i Vestland ble det allerede natt til torsdag kjørt ekstra ledebiler. NLF ba om mer, og bønnen ble hørt.

Bekreftet fra Statens vegvesen

Regionsjef Jan-Ove Halsøy i NLF har fått bekreftet fra Statens vegvesen at alt veiarbeid i vest som er trafikkstoppende, blir lagt ned til og med helgen, skriver Lastebil.no.

Dette betyr ikke at alt veiarbeid blir lagt ned – tiltaket handler om at det veiarbeidet som ellers ville ført til periodevis stengt vei, blir midlertidig lagt ned.

Opphav og kilder: NLF ved Lastebil.no

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.156