23948sdkhjf

Tadeusz Andrzej Matusik er konkurs for femte gang - denne gangen med firmaet MTB Service AS

Det undersøkes nå om det er begått straffbare forhold og uforsvarlig forretningsførsel.

UENIG I KARANTENE: Tomasz Nierzwicki har vært i samtale med Matusik om innberetningen. Han er ikke er enig i at skal ilegges konkurskarantene.

Eier og styreleder i MTB Service er politianmeldt og innstilt på konkurskarantene.

Tadeusz Andrzej Matusik (47) er eier, daglig leder og styreleder i MTB Service AS i Lier. Dette er et firma som har jobbet som underentreprenør i byggebransjen. Selskapet ble slått konkurs 12. juni i år etter krav fra Skatteetaten for skyldig skatt og avgifter på 506.010 kroner.

Det skriver Lierposten i en artikkel.

Videre skriver Lierposten at Matusik har engasjert en advokat som har fått fullmakt til å representere ham ettersom Matusik for tiden er sykmeldt og oppholder seg i Polen.

Matusik har vært involvert i konkurser fem ganger tidligere, én av dem som personlig konkurs.

Fra 2019 til 2021 var han i også i konkurskarantene.

Bostyrer for konkursen i MTB Service AS er advokat Martin Smith i Drammen. Han var også bostyrer for Matusiks forrige konkurs, BL Montasje AS.

Den gangen ble han politianmeldt, men saken henlagt. Nå har Smith på nytt politianmeldt Matusik og samtidig innstilt på ny konkurskarantene.

Det er kommet inn fire krav på i underkant av 1,1 millioner kroner etter konkursen. Det er ikke midler til dekning av noen krav.

Opphav og kilder: Artikkel i Lierposten.

KLIKK for alle artikler i Building Supply.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.093