23948sdkhjf

Lastebilaksjonen i morgen: - Fortsatt plass til flere biler

NLF-aksjon 29. august - konvoi for bedre veier.

TUNG FORSAMLING: Kravene er realisering av Oslofjordforbindelse, Dagslettutbygging og døgnhvileplasser. Se sak fra fredag her.

- Vi har fortsatt plass til og behov for flere biler i markeringen, bekrefter Per Einar Sand, fylkesleder i Norges Lastebileier-Forbunds avdeling Buskerud på telefon til Tungt.no.

Alt som kan krype og gå

Han opplyser at nesten alt som kan krype og gå av fylkesordfører- og ordførerkandidater i området stiller, i tillegg en del sentrale rikspolitikere og andre nøkkelpersoner.

Det er Regionsjef region 3 i NLF, Roy N. Wetterstad, som holder i de praktiske trådene fra vestsiden av fjorden.

- Mange av de overnevnte vil sitte på i lastebilene frem til Røyken Næringspark hvor vi skal ha en politisk markering sammen med lokale næringsforeninger og Haukelivegen AS. Vi må vise at dette betyr mye for næringslivet, så derfor håper vi transportbedriftene prioriterer å stille med lastebiler til markeringen, skriver han.

Før avreise må det beregnes noe tid til å dekorere lastebilene med aksjonsbudskapene.

Dette er tidsskjemaet fra vestsiden

Hovedoppstillingsplass for Region 3 blir Lierstranda, langs veien i området ved Norcargo. Oppmøte fra kl. 1600. Avreise kl. 1745.

Konvoi fra Vestfold møter på Borgeskogen ved Shell dieselpumpene kl. 1530, med avreise kl. 1645. Firmaer både fra Buskerud, Vestfold og Telemark oppfordres til å delta.

Deltakelse fra Buskerud kan meldes til Hege Kalmo Funder på epost: hege@ovrekalmo.no eller telefon 928 11 670. Deltakelse fra Vestfold og Telemark sendes til Roger Sommerstad på epost: roger@vestfoldmaskintransport.no eller telefon 950 26 436.

I tillegg kommer konvoi fra region 1

Her er det NLFs regionsjef for Østfold, Oslo og gamle Akershus, J. Kristian Bjerke som skal lede konvoien fra Frogn-siden gjennom Oslofjordtunnelen og videre til Røyken Næringspark.

- Vi rigger fra Franzefoss Vinterbro  og drar ca. 17.30, opplyser Bjerke til Tungt.no.

Fremmøte Røyken Næringspark er anslått til kl. 18.15.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.206