23948sdkhjf

NRK: Regjeringen med start ny Oslofjordtunnel i 2024, NLF med kake og konvoi

OPPDATER: – De kom oss i forkjøpet, men vi skal aksjonere som planlagt for at kun halve jobben er gjort. Det blir også feiring med kake, sier NLFs regionsjef, J. Kristian Bjerke.

TUNG BEVILGNING: I dag ble det klart at regjeringen setter av penger til Oslofjordtunnelen i statsbudsjettet for neste år.

Ifølge NRK skal minister Nygård ha fortalt dette til lokalpolitikere fra Arbeiderpartiet og Senterpartiet fra begge sider av fjorden i dag. 

Spaden skal i jorda i 2024, og den totale prislappen er 6,5 milliarder kroner.Opplysningene er ikke bekreftet av departementet.

- Dette er jo i så fall strålende nyheter, kommenterer NLFs regionsjef for Østfold, Oslo og gamle Akershus, J. Kristian Bjerke til Tungt.no.

- Vi er veldig glade for at Nygård nå lytter til sine fagetater. Dette er så vidt vi vet et gryteklart prosjekt, og vil ha veldig mye å si for sikkerheten på strekningen.Så får vi håpe at han ikke slutter med det, men også finner plass til strekningen Dagslett tilE18

Det får han veldig klar oppbakking på av fylkesleder i NLF avdeling Buskerud, Per Einar Sand.

- Ja, og dette er like viktig som tunnelen, og det er ingen grunn til å avlyse konvoi og markering før dette er på plass samtidig som eller før tunnelen.

Opphav og kilder: Artikkel i NRK, spørsmål til NLF

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094