23948sdkhjf

Det beste lesestoffet! Se hva du finner i TransportMagasinet og AnleggsMagasinet

TUNGT LESESTOFF: TransportMagasinet og AnleggsMagasinet er på vei til abonnentene akkurat nå. Men du kan også logge deg inn og lese dem som eMagasin.

Her er noen høydepunkter.

TransportMagasinet

Inviterte til bransjetreff - fikk bransjefest: Tuft Transportskole og Transport & Logistikkforbundet hadde informasjon og rekruttering i tankene da de inviterte til bransjedag i Bergen.

Over 14 prosent resultatmargin: De 100 beste transportregnskapene fra 2022, med over 10 millioner kroner i omsetning.

Bedriftene går så det griner - hva med sjåførlønningene?: Offisiell statistikk viser at inntekten til personer med yrkessjåførutdanning er høyere enn for mange med lengre utdanning.

Ser frem til å kjøre biogass: Trøndelag-bedriften Fosen Transport AS i Ørland tar nå i bruk tre nye biogass lastebiler, i samarbeid med Coop.

Grått, vått og god stemning: Det var lite som minnet om sommer da årets Trucking Festival på Mantorp Park gikk av stabelen.

Det kunne vært verre: Lastebilene bruker fra to til fire uker - én vei.

Drømmebilen: Arild Austgarden fra Tretten har alltid drømt om en amerikansk bergningsbil.

AnleggsMagasinet

Etter Stormen: Egentlig så ordrebøkene fulle ut for de tre Nesby-entreprenørene i sommer, så kom uværet Hans og søskenbarnet hans.

Acciona forlater anlegget: Prosjektet har fått spansk exit og forsinkelse - det betyr også tap av mye jobb for to lokale entreprenører.

Leverte 10 brukte og hentet 10 nye samtidig: Den Oslo-baserte maskinentreprenøren BK-Anlegg har kjøpt 10 nye Hitachi-gravere og bytter ut 10 av sine eldre maskiner.

Helårs-verktøy: Ringsaker kommune skulle gjerne hatt enda flere og vurderer å bytte fra traktor til Willie.

Du finner våre eMagasin her...

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.11