23948sdkhjf

Ledelse: Fra Tenden til E-Trans, Tore Wallestad bytter beite

TUNGT BEDRIFTSBYTTE: Å gå fra sjefsrolle i Thor Tenden Transport AS til sjefsrolle i E-Trans AS er antagelig litt som å hoppe med Wirkola. En parallellforskyvning.

De to tradisjonsrike transportbedriftene ligger en liten times grisekjøring fra hverandre der opp i hjørnet av Vestlandet. De er nesten like store - og begge går så det griner. Tenden er nok mest profilert i media, E-Trans mer som en diskret Jaguar med stor motor.

Det er styreleder Oddvar Saunes i E-Trans AS som i et informasjonsbrev til forretningsforbindelser den 12. oktober opplyser at Tore Wallestad (58) tiltrer stillingen som daglig leder fra 1. november.

Wallestad har tung transporterfaring også utover de tre årene han har vært daglig leder hos Tenden, med ledende stillinger i Nor-Cargo, Bring og Posten.

Og han vet hva han går til i E-Trans: - Eg har kjent familien og styreleiaren i lang tid og eg ser fram til å starte med arbeidet. Det er eit flott selskap som går godt, så det blir spanande tider framover, uttaler han til nettstedet Nyss.

Faste lesere vil har fått med seg at det når er Brede Engeset (59) som nå trer til siden. Engeset har vært sjef for bedriften siden oppstarten i oktober 1988. Til Sunnmørsposten sier Engeset seg fornøyde med endringen:

- Eg har køyrd bil i over 40 år, så no vil eg berre vere alt-mogleg-mann og legge frå meg ansvaret, sier Engeset.

Ifølge avisen skal nå kontorlokalene i Strandvegen bygges om for å gi plass til den nye sjefen, men som også skal jobbe noe fra hjemmkontor i Stryn.

Les hele storyen om E-Trans i denne glimrende saken fra TransportMagasinet:

Opphav og kilder: Diverse kilder

KLIKK for alle artikler i EKSTRA Tungt.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.11