23948sdkhjf

Billig Maxus-leasing: El-pickup uten startbeløp

TUNGT Å FINANSIERE? I dag kom melding fra Maxus-importør RSA om ny leasingvariant uten startbeløp. Som det i tillegg hevdes skal gi billigere leasing.

Modellene fra Maxus (Shanghai Automotive Industry Corporation) henvender seg i Norge til både privat og næringskunder. For våre lesere er det nok først og fremt varebilen e-Deliver 3 og pickupen T90 med fem seter som er av interesse her.

Ifølge Mathias Ottersen, som er salgssjef i Maxus Norge, innføres konseptet i samarbeid med Maxus-fabrikken, og lover "uslåelige priser". Det vil si fra-priser på henholdsvis 3.490 kroner og 4.990 kroner i måneden uten forskudd, for de to nevnte modellene 

Det som kommer i tillegg er frakt og leveringskostnader og etableringsgebyr.

Maxus T90 var sjette mest solgt pickup ved utgangen av august i år, og skal være Europas første elektriske pickup. Den har fem seter som standard, ett tonn hengervekt og ett tonn nyttelast.

88,5 kWt netto batterikapasitet skal gi oppgitt 334 km rekkevidde (WLTP kombinert), og 471 km ved bykjøring. Den kan hurtiglades fra 20-80 prosetn på 45 minutter "i normaltemperaturer".

Opphav og kilder: Pressemelding fra RSA

KLIKK for alle artikler i Varebil pickup elbil.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094