23948sdkhjf

Mekaniker søkes - fet jobb! Isolert, utilgjengelig og det loves krevende arbeidsforhold

EKSOTISK STILLINGSUTLYSNING: Spisse fjell og is så langt øye kan se. Isolert, utilgjengelig, men fengslende vakkert.

Hvert år kommer muligheten til å bli en del av overvintringsteamet til Norsk Polarinstitutt. Teamet består av seks nøye utvalgte personer som det neste året gis ansvar for driften av Troll forskningsstasjon i Dronning Maud Land. Nå søkes det etter en mekaniker.

Du kan snart lese om Gaute Ringvall som til daglig er mekaniker for Scania, men som akkurat nå er mekaniker i overvintringsteamet. Hva sier han om hverdagen i Antarktis, tror du? Kommer på Tungt.

MEN: Du må være rask hvis dette frister. Søknadsfrister er 20. januar 2024. Se stillingsutlysningen her.

Stort ansvar i spektakulære omgivelser

Dronning Maud Land er delen av det antarktiske kontinent mellom 20° vestlig til 45° østlig lengde som utgjør den norske delen av Antarktis.

Som mekaniker på Troll forskningsstasjon vil du ha ansvar for drift og vedlikehold av stasjonens dieselelektriske kraftproduksjonsanlegg, kjøretøy og anleggsmaskiner. Kjøretøy- og maskinparken på stasjonen består i hovedsak av tråkkemaskiner, hjullastere, beltevogner og gravemaskiner.

Overvintringsperioden på Troll forskningsstasjon er ca. 13 måneder, og forventet start er 15. oktober 2024. Retur er planlagt i oktober, november eller desember 2025.

Og du skal kunne skru, ja! 

Stillingen krever at du har fagbrev innen mekaniske fag og lang erfaring fra reparasjon og vedlikehold på tyngre kjøretøy, anleggsmaskiner eller landbruksmaskiner. Det er ønsket at man har maskinførerbevis (M2, M4 eller M20) og kranførersertifikat (G8).

Det er også viktig med solid maskinkunnskap, erfaring fra drift av aggregater, sveising (vanlig pinnesveis og Mig), hydrauliske anlegg og feilsøking på disse. Du må også ha erfaring fra motordiagnose og bruk av diagnoseutstyr, samt kjennskap til ulike oljetyper og prøvetaking.

Opphav og kilder: Norsk Polarinstitutt

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.141