23948sdkhjf

Euroskilt og TrafikkDirigering fusjonerer og etableres som Saferoad Traffic

SKILT OG DIRIGERING: Saferoad, et av Europas største industrikonsern innenfor trafikksikkerhetsprodukter og -tjenester, styrker sin posisjon i Norge gjennom å fusjonere Euroskilt og TrafikkDirigering.

Ifølge en pressemelding fra Saferoad Traffic, blir det sammenslåtte selskapet markedsledende innenfor skilt og trafikksikring i Norge.

Euroskilt har siden 1985 utviklet seg til en ledende landsdekkende leverandør av skilt og trafikktekniske produkter og tjenester. Selskapet tilbyr både kjøp og utleie av sine produkter. Euroskilt har de siste årene også satset tungt på utvikling av digitale løsninger og tilbyr et bredt spekter av tekniske produkter med digital styring.

TrafikkDirigering har siden 2009 levert tjenester innenfor varsling og sikring av veiarbeidsområder i hele landet. Selskapet har utviklet seg til å bli en ledende aktør med et komplett tilbud av løsninger og tjenester innenfor trafikkavvikling og -sikring.

Det sammenslåtte selskapet Saferoad Traffic vil gi kundene et landsdekkende tilbud på trafikkskilt, trafikksikkerhets-, områdesikrings- og utemiljøprodukter, samt komplette tjenester innen arbeidsvarsling, sikring og trafikkdirigering under veiarbeid.

Opphav og kilder: Pressemelding fra Saferoad

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.125