23948sdkhjf

Sjekk Tungt-kalenderen og planlegg Bergindustridagene 2024 i mars

STEINTUNG KONFERANSE: Norsk Bergindustri arrangerer Bergindustridagene på Gardermoen 18.-20. mars.

Snart går Bergindustridagene av stabelen på Gardermoen. Og det er mange temaer som skal tas opp på konferansen. Vi nevner i fleng: forsyningssikkerhet for mineraler, den sikkerhetspolitiske situasjonen, klimakrise, miljø og bærekraft, HMS, biologisk mangfold og naturstein.

Foreleserne og paneldeltakerne består blant annet av norske politikere, utenlandsk utenrikstjeneste, representanter fra EU og andre fagpersoner.

Mandagen og tirsdagen fram til lunsj er viet foredrag og diskusjoner på engelsk, mens resten av konferansen vil foregå på norsk.

Jakter du på andre arrangementer? Sjekk Tungt-kalenderen:

TUNGE TREFF 2024: Her finner du alt fra store internasjonale konferanser med faglig påfyll, til hyggelige veterantreff med høy trivselsfaktor. 

To arrangementer å glede seg til nå i mars er NM i Kjetting lørdag 9. mars i Oslo og Bergindustridagene 18.–20. mars på Gardermoen.

Har du tips som er relevant for Tungts treffkalender, sender du en e-post til heidi.wallinger@egmont.com med navn på treff/arrangement, dato, sted og link til mer informasjon.

Vi gjør oppmerksom på at det kan være trykkfeil og at treff kan bli avlyst eller tider/datoer endret. Sjekk alltid arrangørens info.

Bekreftede arrangementer 2024

Mars

April

Mai

Juni

August

September

Oktober

November

Desember

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.127