23948sdkhjf

Nortemp opplever økt effektivitet og kontroll gjennom bruken av styringsverktøy

Nortemp, siden oppstarten i 2007 har Nortemp markert seg som en viktig aktør innen kjøle- og frysetransport. I dag disponerer de en flåte på rundt 100 termobiler som kjører i Sør-Norge, og 35 vogntog/lastebiler som kjører lokalt i Rogaland.

Øyvind Tveit, trafikkleder hos Nortemp, forteller at selskapet transporterer hovedsakelig matvarer og har biler som kan håndtere både kjøle- og frysevarer samtidig. Vår hovedvirksomhet er i Sør-Norge med oppdrag mellom Stavanger, Bergen og Oslo.

Når vi har blitt så store og har sjåfører over hele landet, ser vi et økende behov for å få kontroll over ansatte og materiell. Vi har aldri hatt bedre kontroll enn det vi har nå, og vi har vært borti flere systemer, sier Øyvind Tveit om overgangen til styringsverktøyet AdmMit.

Trafikkleder Øyvind Tveit og Daglig leder Atle Lunde, fra Nortemp Spedisjon AS

Det merkes at timeføringen er mer presis, nå får vi fullstendig oversikt på kjøring, annet arbeid, tilgjengelighetstid og pauser pr ansatt og pr dag. Det trekkes også frem at systemet gir en helhet i styringen når all informasjonen er samlet på ett sted.

Effektiv styring med AdmMit Styringsverktøyet er modulbasert og tilpasses hver enkelt bedrift, hvor Nortemp bruker AdmMit som et HMS, HR og kjøre- og hviletid system.

  • Fordelene er flere, timer er mer presist, vi får oversikt over kjøre- og hviletid, sjåførene har tilgang til HMS systemet digitalt, mindre papirarbeid, kontroll over kompetanse og kontrakter. Vi får nå en helhetsfølelse og med alt i ett system blir det også lettere å vedlikeholde.
  • Oppfølgingsmulighetene med utløpsdatoer på eksempelvis EU kontroller og sertifikater er nyttig, og vi som kjører på ferskvare med krav om vasking av materiell, kan vi dokumentere at prosedyrer og HMS blir fulgt overfor våre kunder.
  • Annen fordel er at det oversiktlig og enkelt å hente frem gamle sjåfører, hvor all informasjon ligger lagret og en kan hente frem gammel historikk og data. Vi kan også drive tettere oppfølging av avvik og kan sende ut viktig informasjon via AdmMit.

Tilsynsdokumentasjon og kontroll
Nortemp ble nylig ilagt tilsyn, og er fornøyde med dokumentasjonen som ble lagt frem gjennom styringsverktøyet AdmMit. Vi opplever spesielt timeføringene å være mye mer presise enn før, spesielt i forhold til arbeidstid, pauser og tilgjengelighetstid, forteller Øyvind. Nå er all informasjon samlet på samme sted, og vi kan dokumentere nødvendig opplæring og at viktige prosedyrer blir fulgt.  

  • Samarbeidet med AdmMit oppleves som nært. Det har vært god responstid, og vi får hjelp til det som blir etterspurt. Det er også mulig å hente ut rapporter på det meste.
  • Gjennom analysen til AdmMit får vi også opp brudd og kan administrere disse i systemet. Dette gir oss tettere kontroll og muligheten til å følge opp ansatte samtidig som vi dokumenterer forbedringsarbeidet.
  • Sjåførene våre er også fornøyde og ser det som en fordel å føre timene sine med data direkte fra sjåførkortet, med tilgang til interne dokumenter som prosedyrer, arbeidsregler og muligheten til å søke fri på samme sted. 

Om AdmMit
AdmMit er et styringsverktøy for ledelsen i enhver bedrift med personell og materiell. Løsningen gir full oversikt i ett system der alle funksjoner er elektroniske. Dette gjør at en kan bruke tiden på det en skal og bør – kvalitetssikring og kundene dine!

Har du lyst på mer informasjon eller bestille en gratis demo? Ta en kikk på våre nettsider: https://admmit.no/moduler/ eller ta kontakt via telefon: 994 66 111 eller send oss en post på post@admmit.no.

Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.109