23948sdkhjf

Moelven Limtre permitterer grunnet lav aktivitet i prosjektmarkedet

MINDRE ARBEID: Moelven Limtre AS melder at de i dag har sendt ut permitteringsvarsel til 22 ansatte, de fleste kun delvis permittert.

Det er 17 operatører og tre funksjonærer som fikk varsel om 50 prosent permittering fra 30. april. I tillegg har to montører fått varsel om 100 prosent permittering fra samme dato. 

- Vi har dessverre ikke noe valg slik markedssituasjonen er for tiden. Vi må nedskalere produksjonen for å tilpasse oss den sviktende etterspørselen som rammer prosjektvirksomheten vår, sier Rune Abrahamsen, administrerende direktør i Moelven Limtre AS. 

Moelven Limtre leverer alt fra enkle standardbjelker i gran, furu eller impregnert limtre til byggevarehandelen, til prosjekter som idrettshaller, næringsbygg, lager- og logistikkbygg, bruer, og landbruksbygg. 

Produksjonen av limtrebjelker til byggevarehandelen og industrikunder går som normalt, og kundene vil ikke bli påvirket av permitteringen. 

- Fabrikken går, og vi skal levere bjelker til byggevarehandelen og andre kunder som normalt selv om vi har permitteringer, sier Abrahamsen. 

Opphav og kilder: Pressemelding fra Moelven Limtre

KLIKK for alle artikler i Building Supply.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.046