23948sdkhjf

Nasta med innstegsmodellen Hitachi ZX95-7 - Vei og Anlegg miniserie del 5

FIRE DAGER TIL ENDE: Messen Vei og Anlegg 2024 som pågår på Lillestrøm nå er et powerhouse for anleggsbransjen i Norge. Tungt serverer smakebiter underveis.

Eivind har truffet Lars Engmark, salgssjef i Nasta.

Nasta har med sine Hitachi-maskiner hatt en modellovergang fra modell 6 til 7 for to tre år siden, så modellene de viser frem på messen er ikke helt nye.

- Vi ønsker å få frem bredden i det vi tilbyr, fra minimaskin, til hjulgraver, hjullaster og beltegravere. Vi har også et sterkt fokus på det elektriske, hvor vi har modeller fra 8 til 16 tonn, samt en elektrisk vals og elektrisk vibroplate, sier Lars Engmark

Grunnverdi i Nasta

Han vil trekke spesielt frem beltegraveren Hitachi ZX95-7 som begynte å komme i år, som er etterfølgeren til ZX85-6.

- Det er en inngangsmodell for mange som starter opp, den er lett å få med seg, og brukes på småjobber og som hjelpemaskin.

Nasta har en grunnverdi i bedriften som sier at de skal være kundenære, så de har fokusert på en åpen og innbydende stand.

- Da kan man sitte ned, slå av en prat og ta en kaffekopp. Totalt er vi 60 stykker på standen gjennom de fire dagene, og mange selgere har gjort avtaler med sine kunder, slik at de treffes her, sier Engmark.

Kundefest for 500

Han legger til at messa er veldig viktig for anleggsbransjen i Norge.

- Det gir en god mulighet til å vise oss frem, og det ser ut til at det vil bli bra med besøk i år. Dette er jo på en måte en bransjefest. For oss blir dette en suksess hvis vi sitter igjen med den gode opplevelsen, at vi har klart å bygge videre på gode relasjoner, og naturligvis at vi har fått til noen gode handler, sier Engmark.

Nasta arrangerer en egen kundefest med rundt 500 deltakere på fredag.

 Fortsettes.

Opphav og kilder: En originalserie på Tungt.no

KLIKK for alle artikler i Vei og anlegg 2024.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.062