23948sdkhjf

Hos Pon er det bredden som gjelder - Vei og Anlegg miniserie del 7

FIRE DAGER TIL ENDE: Messen Vei og Anlegg 2024 som pågår på Lillestrøm nå er et powerhouse for anleggsbransjen i Norge. Tungt serverer smakebiter underveis.

Eivind har snakket med Dagfinn Sand hos Pon Equipment, hvor du kan du se den helt nye hjullasteren Cat 930. Vekt er 16 tonn, og standard skuffestørrelse er 2,3 kvm.

- Dette er en nyhet og et produkt vi har mye tro på, sier Dagfinn Sand, ansvarlig for salg, marked og produkt i Pon Equipment Norge.

Holder hele Norge i fokus 

Da tungt.no snakker med han på Vei og Anlegg vil han trekke frem at Pon finnes over hele landet, og at kundens oppetid er den viktigste oppgaven deres.

- Her på messen ønsker vi å vise frem bredden, fra det minste til de største som vi kan få inn. Vi ønsker å vise frem bredden, og at vi er en partner som har vært her lenge, sier Sand.

Ved siden av gravemaskiner, doser, hjullastere, valser og småmaskiner, har de i år også tatt med seg en asfaltfreser og en utlegger.

 - Det viktigste for oss nå er å selge maskiner, det er veldig viktig. Vi har hengt opp en bjelle på standen vår, og vi plinger for hver maskin vi selger. Vi er inne for lang tid, vi møter kundene våre og har med mange representanter fra Cat som kan hjelpe oss her på messen, sier Sand.

Møteplass og kundtreff på kvelden

Han legger til at dette er en møteplass for kundene, og de fokuserer på å få solgt maskiner. Mye av forarbeidet i salget av en maskin er gjort på forhånd. Historisk sett er det på det mindre segmentet at kundene kommer til messa for å gjøre hele handelen.

- Vei og Anlegg betyr veldig mye for anleggsbransjen, og dette er en viktig møteplass. Det at bransjen samlet sett kan vise frem hva som finnes er viktig. Og på fredag inviterer vi kundene våre til et treff på kvelden, sier Sand.

Opphav og kilder: En originalserie på Tungt.no

KLIKK for alle artikler i Vei og anlegg 2024.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.074