23948sdkhjf

Hydroscand, Tess og Nordic Roads: Menneskene på Vei og Anlegg miniserie del 9

FIRE DAGER TIL ENDE: Messen Vei og Anlegg 2024 som pågår på Lillestrøm nå er et powerhouse for anleggsbransjen i Norge. Tungt serverer smakebiter underveis.

Morten har truffet Tone Helberg i Hydroscand, som er regionleder Øst. Les tidligere sak om bedriften HER

- Hva er det viktigste budskapet dere formidler på messen?​

- Hele vår bransje er på messa.Her treffer vi alle kundene våre og eventuelt noen nye. Det er også viktig å snakke med ungdommene som er på messa.

- Hva definerer dere som suksessfaktor for deres messedeltagelse​?

- Hvis vi klarer vi å skaffe 30 leads på messa er vi fornøyd. Som sagt, det er viktig å være her fordi "alle" er her.

TESS er stort tilstede

Morten har dessuten pratet med Lars P. Hauge, som er direktør for anleggsbransjen i i TESS. Og denne bedriften har vært med på messa i mer enn 20 år, og er en viktig arena siden vei- og anleggsbransjen er ett av TESS sine største segmenter.

- Hva er det viktigste budskapet dere formidler på messen?​

- Her får vi møtt og pratet med kunder - både nye og gamle. Vi får også møtt kunder fra hele landet. Vi har gjort noen avtaler på forhånd, men det er også en del kunder som kommer på standen uanmeldt.

- Hva definerer dere som suksessfaktor for deres messedeltagelse​?

- Vi vil primært vise oss fram og møte nye og gamle kunder. Første kontakt gjøres på messa og så tar vi videre kontakt i etterkant for nærmere oppfølging.  Målet er at også kundene skal synes det har vært nyttig å møte oss på messa. 

Nordic Roads suser videre 

Svein Arne Fasseland, daglig leder Nordic Roads, som har lagt ned støperiet sitt hvor de produserte slitedeler som mantler og knuseplater til stein- og knusebransjen. Da ble 15 anstte ble sagt opp.

- Hva er det viktigste budskapet dere formidler på messen?​

- Vårt viktigste budskap i år er å vise at vi fortsetter til tross for at måtte legge ned støperiet. Vi driver i beste velgående med leveranser av veiskjære-utstyr, som vi også produserer på Jørpeland. Vi er her sammen med vårt søster-firma Nordic Bulk, og viser dermed at vi er en komplett leverandør til stein- og knusebransjen. Vi har gjort mange avtaler på forhånd, og er totalt seks personer på standen.

- Hva definerer dere som suksessfaktor for deres messedeltagelse​?

- Jeg håper at når vi forlater messa på lørdag har kunnet vise at vi ikke er ute av markedet etter det som har skjedd de siste månedene med opphør av støperiet. Jeg håper også at vi har skaffet oss nye kontakter.

 Fortsettes.

Opphav og kilder: En originalserie på Tungt.no

KLIKK for alle artikler i Vei og anlegg 2024.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078